+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Regie Begeleider Kind en Jeugd gehandicaptenzorg Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Regie Begeleider Kind en Jeugd gehandicaptenzorg Arnhem

Wil jij aan de slag als Regie Begeleider Kind & Jeugd in de gehandicaptenzorg? Dan zijn wij in Arnhem op zoek naar jou! Wij zoeken een Regie Begeleider die wil werken met kinderen met een verstandelijke beperking zoals autisme en/of moeilijk verstaanbaar gedrag.


Hoe maak jij het verschil?

Als Regie Begeleider ga je werken met kinderen en jongvolwassen die een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, autisme, hechtingsproblematiek en soms moeilijk verstaanbaar gedrag hebben. Je werkt samen met de cliënt, ouders en/of vertegenwoordiger en behandelaar aan een zorgplan. Jij zorgt ervoor dat afspraken die jullie samen maken omgezet worden in handelen. Je biedt hulp bij verzorging en/of begeleiding (ADL) van de cliënten en maakt het je missie cliënten dagelijks te helpen, ondersteunen en begeleiden waar nodig. Je weet dat et belangrijk is om te investeren in het contact met de ouders. 

Naast de persoonlijke begeleiding van de cliënten ben je bezig met het coördineren en organiseren van uitstapjes, verjaardagen en bezoeken. Je verricht organisatorische taken en vindt het leuk om extra taken binnen het team te verrichten zoals inboeken van bonnen of het bestellen van bijvoorbeeld voedingsmiddelen.



Gevraagd

Jij hebt een open en positieve houding en een groot empathisch vermogen. Je staat stevig in je schoenen en bent duidelijk. En niet onbelangrijk, je hebt humor! 

Als Regie Begeleider heb je een afgeronde niveau 4 opleiding richting Zorg en Welzijn (MMZ, Persoonlijk Begeleider Specifieke doelgroepen, Verpleegkunde, SPW of bijvoorbeeld HBO Social Work)

Je bent bereid om handelingen zoals medicijnen uitdelen, insuline toedienen en/of wondverzorging aan te leren en uit te voeren. Uiteraard bieden we je de mogelijkheid om hier cursussen en trainingen voor te volgen.



Aanbod

  • Een goed salaris, conform cao-gehandicaptenzorg en natuurlijk jouw ervaring.
  • ORT (Onregelmatigheidstoeslag)
  • Een baan voor minimaal 24 tot 36 uur
  • Volop mogelijkheden om door te groeien en cursussen en/of opleidingen te volgen.
  • Mogelijkheid om door te stromen naar de functie van Coördinerend Begeleider

Geen niveau 4 zorgopleiding maar wel geïnteresseerd in deze vacature? Ook dan bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden.

WIJ.ZORGEN helpt talent in zijn of haar kracht te staan.



Bedrijfsomschrijving

Je eigen leven leiden. Met familie, vrienden, buren en collega’s. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte. Bij deze zorgorganisatie denken ze in mogelijkheden. Zodat mensen zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en mee kunnen doen in de samenleving. Ze kijken samen met cliënten en/ of verzorgers welke ondersteuning nodig is en wat de cliënten zelf kunnen leren. Ze zijn er voor de cliënt wanneer dit mogelijk is
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in