+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Verpleegkundig Specialist Wond - Gelderland Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.194 - € 5.593 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven verpleegkundig specialist die zijn of haar kennis en ervaring graag zou willen inzetten voor het Wond Expertise Netwerk (WEN) van Santé Partners? Wil jij samen met een bevlogen team van professionals de genezingsduur van wonden aanzienlijk verkorten? Kom dan werken als verpleegkundig specialist bij Santé Partners in onze regio's: Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderland en Rivierenland en lees verder wat we jou te bieden hebben.

Verpleegkundig Specialist Wond – Gelderland en omgeving
24 – 36 uur per week

Jij als verpleegkundig specialist....
verstrekt kwalitatief goede zorg en aandacht aan cliënten met complexe wonden zowel in de thuissituatie als op zorglocaties. Je voert de regie op de complexe wondzorg. Je bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van wondzorg in de keten ofwel van de tweede naar de eerste lijn en vice versa. Je signaleert knelpunten in de overdracht van de zorg van het ziekenhuis naar de intra- en extramurale zorg en visa versa en doet voorstellen tot verbetering aan je sparring partners; collega wondconsulenten, wondverpleegkundigen. Ook neem je actief deel aan projectgroepen, gericht op het gezamenlijk organiseren van de wondzorg in de diverse regio’s.  

Concreet houd jij je bezig met:

  • Een regiefunctie in wondzorg nemen, je pakt hierin een duidelijke rol als behandelaar en bent eindverantwoordelijk voor de inzet van de juiste zorg op de juiste plek. Je richt je binnen je functie de behandelaar van de wond direct en indirect op de ondersteuning van collega’s en mantelzorgers in het leren omgaan met de wonden en het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Grotendeels vind je werk plaats via beeldzorg en telefonisch contact, maar ook huisbezoeken behoren tot je takenpakket.
  • Een actieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen, implementeren en toetsen van beleid en de procedures met betrekking tot ketenzorg wond
  • Contacten leggen en onderhouden met ziekenhuisafdelingen, nurse practitioner en specialisten in de ziekenhuizen binnen jouw regio.
  • Verwijzingen oppakken die binnen komen binnen het Wondexpertise Netwerk vanuit de huisartsenpraktijken in de regio.
  • Jouw collega’s wondconsulenten, wondverpleegkundigen en wijkzorgteams ondersteunen in het uitvoeren van de complexe wondzorg en o.a. scholing geven aan de teams binnen de Santé Academie op het gebied van wondverzorging.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken in een vakkundig team met veel kennis over complexe wondzorg. Je hebt geen vaste werkplek, maar komt te werken in onze vier regio's: Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderland en Rivierenland. Je zult dus flexibel ingezet worden in deze regio's, daar waar jouw expertise nodig is. Het team werkt samen met de eigen teams van de wijkverpleging als externe teams zowel intra- als extramuraal. De vakgroep wondzorg bestaat uit 3 verpleegkundig specialisten wondzorg, 1 verpleegkundig specialist in opleiding, 1 wondconsulenten en 7 wondverpleegkundigen en 2 wondverpleegkundigen in opleiding. De vakgroep is altijd aan het kijken hoe de complexe wondzorg in de eerste lijn te verbeteren en de juiste zorg op de juiste plek te krijgen. De vakgroep hecht waarde aan een prettige werksfeer en zet zich met veel passie in voor het werk. 

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • een bruto maandsalaris tussen de €4.194,- en €5.593,- schaal FWG 60 (cao VVT)
  • uitgangspunt is vast dienstverband na de proeftijd
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 8% vakantiegeld
  • ruim zes weken vakantie
  • laptop en telefoon
  • reiskostenvergoeding conform cao
  • VTH scholing, deze wordt vergoed en gefaciliteerd vanuit het netwerk en de Sante Academie
  • pensioenregeling

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:

✓ Geldige BIG registratie als Verpleegkundig specialist AGZ;
✓ Minimaal 2 jaar relevante praktijkervaring en kennis van de complexe wondzorg;
✓ Je neemt initiatief, bent vindingrijk en doortastend en je kunt motiveren en stimuleren;
✓ Je bezit tact, inlevingsvermogen en luistervaardigheid;
✓ Tevens vind je het prettig om zowel zelfstandig bij de cliënten thuis te werken als via beeldbellen en telefonisch je functie als behandelaar uit te voeren;
✓ in het bezit van een rijbewijs en auto.

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken we het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele zeggenschap, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan via de 'direct solliciteren button'. Zodra wij dé verpleegkundige hebben gevonden zal deze vacature sluiten. Voor meer informatie neem gerust contact op met Mirjam Jansen, gebiedsmanager (06-30158583). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Cheyenne van de Spreng, Adviseur Recruitment, (06-51769113).

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in