+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Shiftmanager Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cafe Arnhem

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.600 p/m

Vacatureomschrijving

Als Shiftmanager in Café Arnhem, dé hotspot van de altijd bruisende Korenmarkt, geef je leiding aan een team van enthousiaste collega’s. Je begrijpt: daar moet je een natuurlijke leider voor zijn! Je motiveert en controleert jouw medewerkers en maakt er een hecht team van. Maar bovenal geef je jouw gasten een fantastische beleving. Jouw takenpakket bestaat uit: het efficiënt laten werken van het team en het verbeteren van de productiviteit van de gehele vestiging. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eten en drinken en werk je samen met het management van onze organisatie op het gebied van acties, trainingen, bedrijfsvoering en strategieën. Oftewel: een fantastische functie voor een (beginnend) horeca-leider in hart en nieren!

Gevraagd

Je bent een sympathieke, stressbestendige, enthousiaste en proactieve leider met een opleiding in de horeca en/of relevante werkervaring. Je bent representatief, begrijpt helemaal wat gasten waarderen én wat medewerkers nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren. Je hebt een uitzonderlijk oog voor detail, bent zeer gastvrij en je denkt twee stappen vooruit als dat nodig is. Het is handig als je een BHV, SVH en Leermeester diploma hebt of bereid bent om deze te gaan volgen. In ieder geval moet je minimaal een mbo werk- en denkniveau hebben.

Aanbod

Je kunt je ontplooien binnen een professionele horecaorganisatie die uitgegroeid is tot één van de grootste in Oost-Nederland. Dat biedt dus perspectieven! Daarnaast heerst er een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden natuurlijk ook een uitstekend salaris en de HorecaVoordeelPas waardoor je 30% korting krijgt op food en zelfs 60% korting op drank krijgt bij al onze vestigingen.

Uren

32 - 40 uur
32 of 38 uurs contract

Bedrijfsomschrijving

Cafe Arnhem: dé hotspot van de Korenmarkt! Eigentijds en een tikkeltje ondeugend. Zo kunnen we onze keuken bij Café Arnhem het beste omschrijven. Wij bereiden en serveren met liefde, smaak, passen en vakmanschap. Proef, ontdek en ervaar urban gastronomie met een sexy twist.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in