+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Teammanager Onderhoud & Instandhouding Rijnstate Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.244 - € 6.396 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Solliciteren kan tot en met 21 mei 2024

Teammanager Onderhoud & Instandhouding Rijnstate

Professionaliteit, Gastvrijheid, Ondernemerschap en Lef. Dat zijn de kernwaarden van ziekenhuis Rijnstate. Passen deze kernwaarden ook goed bij jou?



Wat ga je doen?

Als Teammanager ben je verantwoordelijk voor de instandhouding van onze gebouwen, (gebouwgebonden) installaties en terreinen op 5 locaties. Je geeft direct leiding aan 3 Teamleiders (Bouw, Elektro en Werktuigbouw), 5 stafmedewerkers, en indirect aan de 30 medewerkers van de afdeling Onderhoud & Instandhouding (O&I). Je maakt deel uit van het managementteam Facilitair Bedrijf, Vastgoed en Bouw.

Je bent samen met verschillende belanghebbenden uit de organisatie en samenwerkingspartners verantwoordelijk voor het ontwikkelen, realiseren en bewaken van het strategisch vastgoedbeleid. Jullie inzet, kennis en kunde is cruciaal bij de ontwikkeling en borging van het nieuwbouwprogramma 2023-2030 van Rijnstate. Je bent eindverantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening, kosten en de doelmatige inzet van jouw medewerkers, materiaal, machines en apparatuur voor jouw team.

Preventief (planmatig) onderhoud, correctief onderhoud (storingen) en beheer zitten in het takenpakket van jouw afdeling. Samen met je team en collega’s ben je gericht op een professionele cultuur die bijdraagt aan een service-, klant en resultaatgericht Vastgoed Bedrijf. Van jou vraagt dit een coachende stijl van leidinggeven en sturen op eigenaarschap binnen het team. Je geeft medewerkers ruimte om hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen en in te zetten zodat hun vakmanschap maximaal benut wordt.

Als onderdeel van het managementteam van het vastgoed bedrijf lever je een proactieve bijdrage aan de samenwerking binnen het facilitair bedrijf en de samenwerking vanuit het facilitair bedrijf met de andere afdelingen binnen het Rijnstate ziekenhuis. Een brede interesse en collegiale betrokkenheid op facilitair brede ontwikkelingen en thema’s maakt onderdeel uit van je functie en werkwijze. Onder verantwoording van de Manager Facilitair Bedrijf, Vastgoed en Bouw vertegenwoordig je Rijnstate mede in externe onderhandelingen.


Over jouw nieuwe team

Jouw team bestaat uit mensen met een hands on mentaliteit. Hoewel planmatig werken als belangrijke basis wordt gehanteerd, houden zij er vooral van om de handen uit de mouwen te steken en vragen vanuit de klant of verstoringen op te lossen. Het team bestaat uit een mooie mix tussen collega’s met veel kennis en ervaring over het gebouw en de organisatie en collega’s die korter in dienst zijn en frisse inzichten hebben. Humor is een belangrijke kwaliteit waar de collega’s van deze afdeling over beschikken. Daarnaast is men positief kritisch en willen graag meedenken over de invulling van hun bijdrage in de toekomst.

We hebben het team dan ook meegenomen in welke kwaliteiten hun nieuwe Teammanager zou moeten hebben. Het belangrijkste is dat het team jou kan aanspreken en dat je een

luisterend oor hebt. Dit zet je om in daadkracht en besluitvaardigheid. Je motiveert het team, hebt daarbij het nodige inlevingsvermogen, geduld, kennis van zaken en werkt vanuit een visie. Natuurlijk ben je integer, communicatief sterk, straal je dit uit en laat je niet zo snel van de wijs brengen. Kortom, je bent een echt mensenmens, staat voor je team en zoekt de samenwerking op!


Wat neem je mee?
  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding bij voorkeur in de techniek. Een bouwkunde of technische bedrijfskunde diploma is bijvoorbeeld een pre.
  • Je beschikt over een relevante management opleiding of bent bereid deze te volgen.
  • Je hebt al ruime ervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je bent bekend met de verschillende huisvesting gerelateerde ontwikkelopgaven en analyseert en vertaald veranderd beleid vanuit je domein naar de effecten hiervan op de gebruiker.
  • Je zit kort op de bal en vooraan in het proces. Zo draag je met je afdeling bij aan een service-, klant- en resultaatgerichte dienstverlening aan onze patiënten en medewerkers.
Dit krijg je ervoor terug

Wij doen je een marktconform aanbod op basis van jouw kennis en ervaring!

  • Een vast contract voor 36 uur per week;
  • Veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie binnen een betekenisvolle informele afdeling die midden in de maatschappij staat;
  • Basissalaris binnen schaal 65 van de CAO Ziekenhuizen van minimaal € 4.244,- en maximaal € 6.396,- bruto per maand voor een 36 urige werkweek; per 1 juni 2024 stijgt je salaris nog eens met 5% (min. € 4.457,- en max. € 6.716,-)
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%;
  • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren (op jaarbasis bij een fulltime dienstverband van 36 uur).
  • Een uitstekend pakket overige secundaire arbeidsvoorwaarden en toeslagen;
  • Aandacht voor en mogelijkheden tot leren en ontwikkelen;
  • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen. Kom je met de auto? Die parkeer je gratis op korte afstand van het ziekenhuis en met onze shuttlebus ben je binnen 5 minuten op je werkplek;
  • Een kans om verschil te maken in het leven van onze patiënten.
Nieuwsgierig?

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton in deze vacature tekst op de werkenbijrijnstate vacaturepagina. Richt je motivatie en CV ter attentie van Jacqueline van Sambeek, Manager Facilitair Bedrijf, Vastgoed en Bouw.

Voor informatie over de voortgang van de procedure kun je contact opnemen met Roeland Kavelaar, Recruiter, telefoon 06-25506644 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ook kun je bij mij terecht als je nog aanvullende vragen hebt!

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je ook een email sturen aan Jacqueline: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Deze procedure bestaat uit een sollicitatie- en een arbeidsvoorwaardengesprek. De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland op onze locatie Arnhem, Wagnerlaan 55. Planning van het arbeidsvoorwaardengesprek is in overleg. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Wij wachten de sluitingsdatum niet af en voeren eerder gesprekken met geschikte kandidaten. Deze vacature blijft open staan totdat wij een geschikte kandidaat hebben aangenomen. Na de sluitingsdatum wordt de vacature weer online geplaatst als er op dat moment nog geen geschikte kandidaat is aangenomen, dit heeft verder geen invloed op lopende sollicitaties.

Voor indiensttreding vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed door Rijnstate.


Handig om te weten

Naast een persoonlijk gesprek, bestaat ook de mogelijkheid om een dag(deel) mee te kijken in ons team.

Onze patiënten zijn van verschillende komaf en achtergrond. Hoe meer verschillende collega’s wij hebben, hoe beter wij de connectie kunnen maken en hoe beter onze service wordt. We streven dus naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze patiënten die ons ziekenhuis bezoekt. Bij ons kun je gewoon jezelf zijn, je bent welkom!



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Bijdragen aan de beste zorg met jouw kennis en kunde
  • Werken aan je ontwikkeling met ons Leerplein
  • Hybride werken met het Rijnstate Werkmodel
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
  • Deelnemen aan ons leiderschapsprogramma
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in