+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Embedded engineers omgeving Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gemini Embedded Technology

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als embedded engineer werk je aan uitdagende projecten binnen de militaire, medische, industriële en consumentenmarkt. Je bent als embedded engineer betrokken bij het gehele proces van technische requirements tot aan implementatie van het product bij de klanten. Heb je een passie voor hardware en software engineering? En wil je graag de nieuwste technologieën toepassen? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen
De slimste embedded systemen ontstaan door hardware en firmware specialisten die samenwerken. Als engineer werk je in projectteams aan verschillende innovatieve producten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van de hardware voor een real-time locatiesysteem of het schrijven van firmware voor een innovatief medisch product. Je gebruikt jouw expertise om technische vraagstukken naar een oplossing voor het team en eindklant te vertalen. De ene dag verwerk je feedback van bijvoorbeeld de IPO-ontwikkelaar of firmware engineer. De andere dag ontwerp je een Flex Rigid PCB voor een medisch product. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen, verbeteren en implementeren van embedded systemen.


Gevraagd

Je hebt een passie voor hardware en/of firmware ontwikkeling en wilt graag aan innovatieve projecten werken. Je bent in staat om complexe vraagstukken door te vertalen naar een oplossing. Je hebt MBO-HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring met radiotechnologie, hardware, C en C++ en kunt projectmatig werken. Je bent gemotiveerd om in functie door te groeien van starter naar medior of senior of je bent toe aan de volgende stap.

Aanbod

Bij GET zetten wij ideeën om in een eindproduct voor onze klanten. Als productontwikkelaar ontwerpen wij alles in-huis; van hardware tot aan de behuizing. Wij bieden je een werkomgeving waarin je jouw expertise gaat toepassen om innovatieve producten te ontwikkelen. Naast een team met passie voor elektronica en firmware bieden wij je een competitief salaris tussen de € 2.700 en € 6.000 (afhankelijk van ervaring en leeftijd), flexibele werktijden en veel creatieve vrijheid. Groei je met ons mee? Solliciteer direct en GET hired.

Uren

40 uur
32 tot 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in