+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Servicemonteur Buitendienst Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij bijdragen aan excellente service bij Timing Uitzendbureau in Arnhem? We zoeken een servicemonteur die ons energieke team komt versterken. Timing is gedreven in het creëren van werk voor iedereen, in een fijne omgeving waar respect en samenwerking voorop staan. Jouw vaardigheden als servicemonteur spelen hierin een sleutelrol. Ben jij klaar voor een uitdagende rol in een dynamisch en gezellig team? Ga dan voor een loopbaan vol groei bij Timing, want bij ons is geen dag hetzelfde! De ene dag rijd je langs leveranciers in bijvoorbeeld de afvalindustrie. De andere dag overleg je met een collega over de oplossing voor versleten rubberen banden. Af en toe draai je mee in een 24-uurs dienst, zodat wij onze klanten echt 24 uur service kunnen verlenen.

Wij bieden:

Als servicemonteur bij Timing Uitzendbureau in Arnhem, bieden we je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Je verdiende loon? Je ontvangt dat wekelijks, zodat je nooit lang hoeft te wachten. Het salaris? Dat is afgestemd op jouw ervaring en kennisniveau. Wil je hogerop komen? Bij ons krijg je alle ruimte om door te groeien. Zin in een opleiding of cursus? Wij bieden volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Geen fan van de standaard kantoortijden? Goed nieuws, want je ontvangt toeslag op onregelmatige uren. Bovendien krijg je een servicebus met alle gereedschap die je nodig hebt. Dit is meer dan een baan, het is een carrière met kansen, beloningen en een werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn. Dus, ben jij onze nieuwe servicemonteur?

Wij vragen:

Ben jij de servicemonteur die we bij Timing Uitzendbureau in Arnhem zoeken? We verwachten dat je zelfstandig onderhoud en reparaties kunt uitvoeren aan uiteenlopende installaties. Je herkent jezelf in de volgende functie-eisen: - Je bent handig met gereedschap en machines. - Je hebt een goed technisch inzicht en/of een technische (vooropleiding). - Je hebt minimaal een LTS/(V)MBO-diploma. - Je spreekt en schrijft goed Nederlands. - Je biedt de klanten de beste (veilige) service. - Je woont in de buurt van Arnhem. - Je hebt rijbewijs B (en VCA). Met je proactieve instelling en zorgvuldige werkwijze pas jij perfect in ons team. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Waar ga je werken:

Deze zakenrelatie van Timing is de moedermaatschappij van een groep bedrijven in de Benelux, die actief zijn binnen de automotive- en industrie sector. Met rond de 600 medewerkers staan haar bedrijven voor goede service, ruime beschikbaarheid van producten en de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in