+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Content Marketeer Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AV Werving en Selectie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 4.800 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving


Wil jij het verschil maken in de wereld van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Word Content Marketeer bij ChainPoint, onderdeel van Source Intelligence! Door jouw passie en jouw kennis over content marketing maak je internationaal impact op de transparantie en verduurzaming van supply chains en ondersteun je ESG initiatieven. Jij bent een gepassioneerde schrijver en je krijgt binnen deze rol de kans om je eigen contentkalender te plannen en te beheren. Je denkt na over nieuwe mogelijkheden voor het creëren en distribueren van content die aansluit op bedrijfs- en marketingdoelstelling. Je werkt in een internationaal team op het kantoor in Arnhem, maar ook vanuit huis.

Maak het verschil als Content Marketeer in Arnhem, Utrecht, Amersfoort & Nijmegen
Als Content Marketeer wil jij de naam van het ChainPoint platform kenbaar maken in de wereld en wil je impact maken op sociale -, ethische - en klimaat gerelateerde vraagstukken. Je werkt samen met je Amerikaanse collega’s aan marketingvraagstukken en ESG initiatieven. Je hebt een passie voor het schrijven, plannen, onderzoeken en beheren van content via o.a. blogs, e-boeken, websiteteksten, persberichten en video scripts. Daarnaast ontwikkel je Europese versies van Amerikaanse content die taalkundig en grammaticaal aansluiten bij de markt. Je ondersteunt bij de integratie van ChainPoint binnen Source Intelligence en bij het aanpassen van de branding en styling van de Europese bedrijven van Source intelligence. Ook houd jij je bezig met het verzorgen van interne communicatie. Je ondersteunt het marketing- en salesteam en met veel plezier zorg jij voor een betere online vindbaarheid. Dit doe je onder andere door:
• het schrijven van content voor de Source Intelligence website en het sales team.
• het toepassen van SEO best practices;
• het consistent bewaken van KPI’s om de inhoudsprestaties bij te houden;
• onderhouden van de website, sociale media en marketingsystemen.

Voor deze vacature neem jij mee:
Jij hebt al enkele jaren ervaring in B2B marketing en bij voorkeur ook binnen de software-industrie of supply chain. Kennis van ESG vraagstukken is een grote pré. Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van contentcreatie, waarmee je het vermogen hebt om boeiende verhalen voor een divers publiek te creëren. Je weet hierbij ook gebruik te maken van SEO. Bij voorkeur heb je internationale ervaring en weet je culturele nuances aan te brengen in jouw boodschappen.. Je bent zeer zelfstandig, werkt gestructureerd, kunt goed omgaan met deadlines en hebt daardoor een sterke samenwerkingsmentaliteit, ondersteund door een heldere communicatiestijl. Je kunt goed jouw eigen projecten managen en weet hoe je prioriteiten moet stellen in een dynamische omgeving. Daarnaast ben je assertief en stel je vragen om de stof eigen te maken. Vink jij deze checklist ook af?
• hbo werk- en denkniveau;
• minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van contentcreatie, aantoonbaar in een Engelstalig portfolio;
• ervaring met software, supply chain compliance of ESG is een pré;
• vloeiende beheersing van de Engelse taal in zowel spraak als geschrift.

Jouw werkgebied
Het Nederlandse kantoor van Source Intelligence (ChainPoint) is gevestigd in Arnhem. Op maandag geniet je van een gezamenlijke lunch met je collega’s. Als je niet thuiswerkt ben je vanuit Utrecht, Amersfoort, Nijmegen, of Apeldoorn zo op kantoor.

Als gedreven Content Marketeer kun jij rekenen op:
Een functie waar jij je creativiteit in kwijt kunt. Je komt te werken in een open en informele organisatie, waar een no-nonsense cultuur heerst. Je krijgt de vrijheid om de helft van de tijd thuis te werken. Je plant het werk samen met je collega’s in Amerika en jij gaat in Nederland zelfstandig aan de slag met jouw projecten. Hierbij krijg je de vrijheid om het werk in te richten zoals jij dat wilt, als je maar deadlines haalt en afspraken nakomt. Ook krijg je een thuiswerkvergoeding om je werkplek in te richten.
Naast duurzame koffie en fruit krijg je daarbovenop:
• een salaris van € 3.800 tot 4.800 o.b.v. fulltime dienstverband, kennis en ervaring;
• een werkweek van 32 tot 40 uur;
• 25 vakantiedagen;
• pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
• laptop en telefoon van de zaak;
• gezellige lunches, borrels en bedrijfsdagen.

Werken bij Source Intelligence/ChainPoint
Source Intelligence, waar ChainPoint onderdeel van uit maakt, is een Amerikaans concern met kantoren in o.a. de VS, Canada, UK, Europa en Australië. Source Intelligence maakt software op het gebied van due diligence, biedt managed services en is actief op het gebied van kwesties rondom ontbossing, mensenrechten en conflictmineralen. Het ChainPoint platform is een veilig, cloud gebaseerd softwareplatform voor het beheren en delen van product-, proces- en leveranciersinformatie, van grondstof tot eindproduct. Kortom een inspirerende werkomgeving waar jij impact kunt maken. Passen onze kernwaarden Trust, Integrity, Continuous Improvement, Teamwork en Diversity bij jouw persoonlijke waarden? Solliciteer dan snel.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Remco de Waal Zamora via telefoonnummer 033-2860150 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Misschien spreken we elkaar dan snel!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in