+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Health & Safety Plant Lead Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

STROOM Supply Chain Recruitment

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand

Vacature in het kort

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en bevorderen van gezondheid, veiligheid en welzijn in ons Service Center. Je zorgt ervoor dat werknemers veilig kunnen werken en geen risico lopen op verwondingen. Je werkt aan het voldoen aan alle regels en wetten op dit gebied. Ook help je bij het leren en verbeteren van veiligheidspraktijken. Een speciale taak is het leiden van activiteiten die het welzijn van werknemers bevorderen, zoals veiligheid week en gezondheidsbeoordelingen. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw rol is het beheren en faciliteren van alle gezondheids-, veiligheids- en welzijnsactiviteiten binnen het Service Center als een lid van het Plant Leiderschapsteam. Het waarborgen van de veiligheid van onze werknemers is de belangrijkste prioriteit voor hun organisatie.

JOUW DOELEN
Zorgen voor een omgeving waarin werkgerelateerde gezondheids- en veiligheidsrisico's worden beheerst om verwondingen en beroepsziekten te voorkomen.

Voldoen aan alle wettelijke en andere toepasselijke arbeidsgezondheids- en veiligheidseisen, inclusief interne processen zoals:

  • Gap Audits & Actieplannen

  • Managementobservatietours & Gedragsobservatiesysteem.

  • iCaresysteem, tijdige gegevens bijwerken en bewaken.

  • Leiden en ontwikkelen van onze Safety Differentlyfilosofie op de hele locatie via HOP en Learning Teams.

Zorgen dat alle werknemers, op elk niveau van de organisatie, begrijpen en zich inzetten voor de implementatie van Zero Harm-beleid en -praktijken.

Leiden en monitoren van continue verbetering via systemische veranderingen op basis van gegevens en root cause-analyse van incidenten, bijna-ongevallen en milieuvoorvallen.

Leiden en bevorderen van Zero Harm-discussies binnen de plant, waarbij de deelname van werknemers en het Plant Leiderschapsteam wordt verzekerd via maandelijkse Zero Harm-vergaderingen en deelname aan reguliere Plant Leiderschapsvergaderingen.

Ontwikkelen van de competenties op het gebied van arbeidsgezondheid en -veiligheid van werknemers door effectieve training op alle niveaus van de plant. Competentieniveaus meten en monitoren door de introductie van een vaardighedenmatrix en proactieve trainingsplannen.

Leiden en faciliteren van alle root cause-onderzoeken naar alle incidenten en ernstige bijna-ongevalrapporten om herhaling te voorkomen. Leren van deze onderzoeken en goede praktijken delen binnen het Europese/mondiale plantennetwerk.

Op de hoogte blijven van alle interne en externe gezondheids-, veiligheids- en welzijnswetgeving. Het Plant Leiderschapsteam op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen in gezondheids- en veiligheidsnormen.

Het stimuleren van voortdurende verbetering in onze Zero Harm-praktijken binnen de plant en over het netwerk door goede praktijken.
Leid onze initiatieven voor het welzijn van werknemers op de locatie, waaronder veiligheid week, arbeidsgeneeskundige beoordelingen en andere welzijnsinitiatieven .



Gevraagd

 
  • 3-5 jaar ervaring in een rol op het gebied van gezondheid & veiligheid in een productieomgeving met een hoog volume/doelgericht of in een omgeving met een hoog risico.
  • Goede kennis van relevante nationale wetten en voorschriften op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, iemand die effectief kan betrekken en invloed kan uitoefenen binnen het bedrijf op alle niveaus.
  • Gedreven persoon en zelfstarter die projecten en kwesties kan aansturen tot een oplossing en verantwoordelijkheid kan nemen voor de implementatie van oplossingen.
  • Goede kennis van HSEmanagementsystemen
  • Analytische vaardigheden om gegevens te begrijpen en te interpreteren
  • Het vermogen om goed te werken onder druk met sterke organisatorische vaardigheden PC-vaardig in alle Microsoft-programma's


Aanbod

  • Een persoonlijk groeiplan met de nadruk op training en coaching, een plek voor jou binnen een internationale organisatie waar een familiaire sfeer heerst.
  • 13e maand
  • STI Bonus
  • Representatievergoeding
  • Deelname aan pensioenfonds
  • WIAverzekering


Bedrijfsomschrijving

Wil je werken bij een klant die marktleider in het aanbieden van duurzame supply chain oplossingen? Hun blauwe pallets vormen de onzichtbare ruggengraat van de wereldwijde supply chain. Maar wees gerust, als je ze eenmaal hebt gespot, zie je ze overal. Bij het bedrijf zien ze het als hun missie om samen met hun klanten logistieke ketens efficiënter en duurzamer te maken. Daarom verkopen ze geen pallets, maar laten bedrijven ze delen en hergebruiken, ook wel palletpooling genoemd. Hierdoor verbruiken ze samen met hun klanten minder natuurlijke grondstoffen, produceren ze minder CO2-uitstoot en afval én besparen ze op kosten. Blauw is het nieuwe groen. Hun werknemers dragen duurzaamheid dan ook als kernwaarde in zich, het zit in hun DNA. En jij? Help jij binnenkort ook mee aan groenere Supply Chain?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in