+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Vakantiebaan Facilitair Assistent Schoonmaak Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 3 - 8 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 14,61 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een leuke vakantiebaan waar je echt iets kunt betekenen? Kom deze zomer ons team versterken en help mee met schoonmaken in ons ziekenhuis. Je zorgt voor een frisse en schone omgeving voor onze patiënten. Het werk is belangrijk en wordt zeer gewaardeerd. Je kunt flexibel werken, dus het past goed bij je vakantieplannen. Ook krijg je een mooi loon en extra geld door vakantietoeslag. Plus, je maakt kans op een bijbaan na de zomer. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Solliciteren kan tot en met 31 juli 2024

Vakantiebaan Facilitair Assistent Schoonmaak

Ben jij komende zomer beschikbaar om onze afdeling Schoonmaak en Hygiëne te ondersteunen? En wil je bijdragen aan een schone en hygiënische omgeving voor onze patiënten?

Tijdens de zomer mogen onze medewerkers genieten van een welverdiende vakantie, maar onze patiënten zullen altijd behoefte blijven hebben aan een schone omgeving om in te verblijven. Rijnstate biedt jou de kans om tijdens jouw vakantie bij te dragen aan het welzijn van onze patiënten, waardoor jij ook nog eens met je verdiende loon extra leuke dingen kunt ondernemen naast jouw werk in ons ziekenhuis. Voel de dankbaarheid voor jouw werk vanuit alle hoeken; directe collega’s, artsen, patiënten en bezoekers hebben jou nodig!

Daaróm zijn we op zoek naar 50 enthousiaste oproepkrachten die minimaal 4 weken aaneengesloten beschikbaar zijn in de vakantieperiode vanaf mei. We vinden het fijn als je een beschikbaarheid hebt van minimaal 3 dagen per week. Je zult dan ook minimaal 15 uur per week werken in diensten die variëren van 3-8 uur op de dag. Wil je meer werken? Dan is dat in overleg mogelijk.

Studeer je voor een zorgopleiding? Hoe gaaf is het om middels deze baan al een kijkje te kunnen nemen in het ziekenhuis! Bovendien staat jouw ervaring bij Rijnstate dan alvast genoteerd op je cv. En woon je in de buurt? Hoe fijn is het dat je van je vakantiebaan je bijbaan kunt maken en dichtbij huis kunt werken!


Wat ga je doen

Als medewerker binnen de afdeling Schoonmaak en Hygiëne ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de patiëntenkamers en verpleegafdelingen. Daarnaast help je de serviceassistenten waar nodig en vul je ook de kasten op de kamers aan. Het schoonmaken en netjes opmaken van de bedden behoort ook tot jouw takenpakket. Na de vakantieperiode is verlening mogelijk zodat je vakantiebaan jouw bijbaan wordt! De diensttijden vallen tussen 06:30 uur en 20:00 uur doordeweeks en in het weekend. De diensten variëren zoals eerder benoemd tussen de 3-8 uur per dienst. Wij kunnen dus samen een flexibel rooster maken!

Dit zegt jouw nieuwe collega Humeyra over haar baan bij Rijnstate:

"Geen dag is hetzelfde als facilitair assistent en dat vind ik leuk aan mijn werk. De belangrijkste reden dat ik bij Rijnstate werk is dat we enorm veel waardering krijgen voor ons werk. Wij maken ook deel uit van de zorg. Het geeft mij voldoening om voor onze patiënten een fijne, warme en schone omgeving te creëren. De flexibele werkuren maken voor mij het werk ontzettend prettig."


Wat breng je mee?
  • Je bent ten minste 17 jaar oud.
  • Je bent minstens 4 weken aaneengesloten beschikbaar.
  • Je bent minimaal 3 dagen per week inzetbaar.
  • Achtergrond in een zorgopleiding is een pre.
  • Jij bent van nature sociaal en gemakkelijk in de omgang; je bent benaderbaar voor onze patiënten voor een praatje.
  • Jij bent enthousiast, vrolijk en representatief.
  • Onze collega’s, maar ook patiënten rekenen op jou; zowel voor de vroege als late diensten sta jij altijd op tijd in de startblokken.
  • Jij steekt graag je handen uit de mouwen om het verschil te maken.
Rijnstate biedt jou:
  • Inschaling schaal FWG 20-0: € 14,61 - bruto per uur.
  • Nulurencontract per wanneer je kunt starten voor 6 maanden. Verlenging na 6 maanden is mogelijk indien beide partijen tevreden zijn.
  • 9% vakantietoeslag bovenop elk gewerkt uur!
  • Een onvergetelijke vakantiebaan bij het mooiste, leukste en vooral meest interessante topklinische ziekenhuis in deze omgeving!

Solliciteren kan alleen via de sollicitatieknop, niet via de mail!

Aangezien dit een zeer populaire vakantiebaan is, vragen wij jou om - naast jouw cv - in een motivatiebrief ons ervan te overtuigen dat jij de nieuwe held op de afdeling Schoonmaak & Hygiëne wordt.

Belangrijk: om de veiligheid van jou en onze patiënten te waarborgen en geen risico te lopen op besmetting met bepaalde ziekteverwekkers is uit voorzorg in deze functie een tco screening verplicht. Lees je hier over in!

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatieavond van 18:30 tot 20:00 uur op 19 april, 7 mei, 24 mei of 7 juni. Je wordt ingepland op basis van je beschikbaarheid. De avond zal ingedeeld worden in drie blokken: een leuke presentatie, speeddates met verschillende betrokkenen en de tco screening met indien nodig direct de vaccinatie. Ben je eerder gevaccineerd voor Hepatitis B? Neem dan je titerbepaling mee als bewijs. Dat maakt dat we het proces snel kunnen doorlopen en jij snel kan starten!



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Bijdragen aan de beste zorg met jouw kennis en kunde
  • Werken aan je ontwikkeling met ons Leerplein
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
  • Meewerken in innovatieve en duurzame projecten
  • Doorgroeimogelijkheden binnen en buiten de zorg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in