+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Installatieverantwoordelijke E hoog en laag spanning Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.047 - € 4.324 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij ons, een ziekenhuis met waarden als Professionaliteit, Gastvrijheid, Ondernemerschap en Lef, zoeken we een Installatieverantwoordelijke E hoog en laag spanning. Je gaat werken met een team aan technisch hoogwaardige installaties op verschillende locaties. Ook zijn er veel kansen om te leren en te groeien. Plus, we helpen je met reizen en parkeren. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Solliciteren kan tot en met 21 mei 2024

Installatieverantwoordelijke E hoog en laag spanning

Professionaliteit, Gastvrijheid, Ondernemerschap en Lef. Dat zijn de kernwaarden van ziekenhuis Rijnstate. Passen deze kernwaarden ook goed bij jou? En zoek je een baan als Installatieverantwoordelijke E hoog en laag spanning, lees dan verder! Jij bent welkom!

per 1 juni 2024 stijgt je salaris nog eens met 5% min. €3.199,- en max. € 4.540,-




Wat ga je doen?

De Installatie verantwoordelijke Elektrotechniek (IV-er) zorgt er voor dat onderhoud, aanpassingen en werkzaamheden aan installaties (door derden of door eigen personeel van Rijnstate) conform geldende wet en regelgeving wordt uitgevoerd en instandgehouden. Jij initieert, coördineert en beheert de NEN1010, NEN 3140 en NEN 3840 hoofdonderwerpen voor alle installatiedelen. Ook bereid je elektrotechnische werkzaamheden voor die (door derden) worden uitgevoerd. Je beheert de elektrotechnische tekeningen en je bent schakelbevoegd waarbij je schakelwerkzaamheden zelf uitvoert of coördineert. Je stelt de veiligheidsplannen op en toets de inspectieplannen van de installaties. Tevens verzamel en beheer je de complete registratie en ben je direct verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de E-installaties. Tot slot implementeer, beheer en werk je deeltaken uit welke zijn afgeleid van NEN 3140. In jouw coördinerende rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen van vakbekwaamheidseisen en opleidingen van personeel waaraan werkzaamheden aan de installatie worden gedelegeerd. Daarnaast rouleer je 2 uur in de Hoofdendienst, avond- en weekenddienst (aanrijdtijd maximaal 30 minuten).

Je delegeert, begeleidt en houdt toezicht op voldoend onderrichte personen, leken en derden en je laat of coördineert het uitvoeren van de periodieke inspectie of opleveringsinspectie van de elektrische installatie en elektrische arbeidsmiddelen, in overleg met de Regievoerders. Ook ben jij de deskundige als het gaat om het leveren van een bijdrage aan het opstellen en verbeteren van protocollen en werkinstructies. Je brengt operationele afdelings- en beleidsafspraken mede tot stand en leeft deze na. Je neemt deel aan werkoverleg en aan project- en werkgroepen op een specifiek aandachtsgebied. Je geeft voorlichting en instructie aan ondersteunend personeel en overige disciplines.




Over jouw nieuwe team

Je werkt samen binnen een team van 35 Rijnstate collega’s aan de techniek. Samen met ons inspecteer je, beheer en onderhoud je technisch hoogwaardige, complexe installaties en apparatuur.

Onze afdeling is verantwoordelijk voor het (planmatig) onderhoud van alle gebouw gebonden installaties en apparatuur en de instandhouding (het doen van inspecties en storingen). Dit doen we in normale dagdienst en in een 7 x 24 uurs consignatiedienst.

Onder onze afdeling valt het onderhoud van de (hoofd)verdeelinrichting, stoominstallaties, noodstroom installaties, waterbehandeling, centrale koelvoorziening, luchtbehandeling, water- en gasdistributie, maar ook bedden, patiëntenkamers, verpleeg- en oproepinstallaties, operatiekamers en brandmeld- en sprinkler installaties. Kortom een technisch hoogwaardige afdeling met veel disciplines.

Je bent werkzaam op onze 5 locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp en Elst.




Wat neem je mee?
  • Je bent gediplomeerd op mbo niveau 4 Elektrotechniek en beschikt over de juiste IV-papieren. Je onderscheid hoofd- en bijzaken en weet goed in te schatten welke oplossingsrichting effectief is om een probleem te verhelpen.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie waarvan 3 jaar als vakman in een elektrotechnische functie. Jouw mensenkennis zet je effectief in.
  • Je beschikt over de opleiding en certificering conform NEN 3140 keurmeester elektrische arbeidsmiddelen.

En je beschikt over:

  • Opleiding en certificering conform NEN 3140 laagspanning en over Opleiding en certificering conform NEN 3840 hoogspanning.
  • Jij bent flexibel en zeer meegaand in manager / Hoofdendiensten waarbij je op alle locaties van Rijnstate inzetbaar bent.
  • Jij hebt geduld en doorzettingsvermogen.
  • Je reageert kalm en beheerst in onverwachte of stressvolle situaties (bij. calamiteit)


Dit krijg je ervoor terug

Wij doen je een marktconform aanbod op basis van jouw kennis en ervaring!

  • Een vast contract voor 36 uur per week;
  • Veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie binnen een betekenisvolle informele afdeling die midden in de maatschappij staat;
  • Basissalaris binnen schaal 50 van de CAO Ziekenhuizen van minimaal € 3.047,- en maximaal € 4.324,- bruto per maand voor een 36 urige werkweek; per 1 juni 2024 stijgt je salaris nog eens met 5% (min. €3.199,- en max. € 4.540,-)
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%;
  • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren (op jaarbasis bij een fulltime dienstverband van 36 uur).
  • Een uitstekend pakket overige secundaire arbeidsvoorwaarden en toeslagen;
  • Aandacht voor en mogelijkheden tot leren en ontwikkelen;
  • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen. Kom je met de auto? Die parkeer je gratis op korte afstand van het ziekenhuis en met onze shuttlebus ben je binnen 5 minuten op je werkplek;
  • Een kans om verschil te maken in het leven van onze patiënten.


Nieuwsgierig?

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton in deze vacature tekst op de werkenbijrijnstate vacaturepagina. Richt je motivatie en CV ter attentie van Arjen Haanskorf teammanager Onderhoud & Instandhouding.
Voor informatie over de voortgang van de procedure kun je contact opnemen met Roeland Kavelaar, Recruiter, telefoon 06-25506644 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ook kun je bij mij terecht als je nog aanvullende vragen hebt! Graag solliciteren via de sollicitatiebutton en niet via de email.

Wij wachten de sluitingsdatum niet af en voeren eerder gesprekken met geschikte kandidaten. Deze vacature blijft open staan totdat wij een geschikte kandidaat hebben aangenomen. Na de sluitingsdatum wordt de vacature weer online geplaatst als er op dat moment nog geen geschikte kandidaat is aangenomen, dit heeft verder geen invloed op lopende sollicitaties.




Handig om te weten

Naast een persoonlijk gesprek, bestaat ook de mogelijkheid om een dag(deel) mee te kijken in ons team. En als het van beide kanten klikt, mag je van ons direct een mooi aanbod verwachten!

Onze patiënten zijn van verschillende komaf en achtergrond. Hoe meer verschillende collega’s wij hebben, hoe beter wij de connectie kunnen maken en hoe beter onze service wordt. We streven dus naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze patiënten die ons ziekenhuis bezoekt. Bij ons kun je gewoon jezelf zijn, je bent welkom!



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Bijdragen aan de beste zorg met jouw kennis en kunde
  • Meewerken in innovatieve en duurzame projecten
  • Werken aan je ontwikkeling met ons Leerplein
  • Hybride werken met het Rijnstate Werkmodel
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in