+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Optometrist - Gelderland Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Specsavers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je als optometrist werken in een team dat altijd wil leren en veel lacht? Bij ons doe je belangrijk werk door ooggezondheidsonderzoeken uit te voeren en klanten te adviseren. Je krijgt een goed salaris, bonus, reiskostenvergoeding, laptop en meer. Ook helpen we je met je kwaliteitsregistratie en bieden we veel trainingen aan, zodat je blijft groeien. Je werkt met een team dat ervaringen deelt en samen veel leert. Dit alles in een bedrijf dat bekend staat als een geweldige werkplek. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die behulpzame optometrist die toegankelijke optometrie nog beter op de kaart wilt zetten in en om de Achterhoek?
Competatief salaris
Puur optometrie
Uitgebreid L&D aanbod
Dan is dit jouw baan! 
Wat ga je doen?
Als optometrist in de provincie Gelderland werk jij afwisselend in verschillende winkels in Doetinchem, Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Zutphen, waar je ons unieke ooggezondheidsonderzoek uitvoert voor onze klanten. 
Met dit ooggezondheidsonderzoek kunnen klanten de gezondheid van hun ogen laten controleren, waarna ons optometrieteam de resultaten op afstand beoordeelt en de juiste triage maakt voor de klant. Als het nodig is, wordt de klant een optometrieconsult in een van onze winkels aangeboden, waar jij als optometrist een diagnose stelt en samen met de klant bespreekt welke zorg nodig is. En heb je hierbij hulp nodig? Een team van ervaren optometristen zit op ons servicekantoor in Maarssen en kan je altijd helpen als je even een tweede paar ogen nodig hebt. 
Goed om te weten: als optometrist bij Specsavers richt je je alleen op de optometrische ooggezondheidsonderzoeken van je klanten – commercie en zorg is bij ons altijd gescheiden. 
Dit bieden wij je
  • Een aantrekkelijk salaris inclusief een kwartaalbonus, reiskostenvergoeding voor auto of openbaar vervoer, een laptop en een lidmaatschap van de Optometrievereniging Nederland (OVN). Als je nog geen kwaliteitsregistratie hebt, dan helpen we je hier mee. 
  • Een uitgebreid inwerkprogramma, en veel ruimte om je ook daarna verder te ontwikkelen. We helpen je om minstens 30 KP-punten per jaar te behalen met online trainingsmodules en een jaarlijks oogzorgcongres (Clinical Conference). Ook het OVN-congres staat op de agenda.  
  • Ondersteuning van ervaren optometristen en verschillende bijeenkomsten waarin je ervaringen en casussen kunt delen.  
  • De mogelijkheid om deze functie zowel parttime als fulltime in te vullen. Je kunt deze functie uitstekend combineren met bijvoorbeeld een baan in een ziekenhuis of kliniek. 
Dit heb jij te bieden
  • Een gediplomeerd optometrist – of je nu net afgestudeerd bent of al jaren ervaring hebt.
  • Je beheerst de Nederlandse taal en bent in het bezit van de nodige diploma’s en documenten om in Nederland te kunnen werken.
  • Je bent resultaatgericht, leergierig en wil snel veel ervaring opdoen.
  • Je bent flexibel en kunt zelfstandig werken. Ook durf je beslissingen te nemen en om hulp te vragen als je er even niet uitkomt.
  • Jij bent deskundig en deelt graag jouw kennis met je collega’s in het team en de winkels.

Het is een pré als je van aanpakken weet, net als andere Achterhoekers, en weet wat ‘d’r an!’ betekent. Dat zullen je collega’s en klanten ook kunnen waarderen.

Dit wordt jouw team 
Elk jaar opnieuw wordt Specsavers officieel erkend als Great Place to Work ®. Als je onze collega’s vraagt waarom, noemen ze ongetwijfeld onze unieke bedrijfscultuur en eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden, maar ook onze missie om oogzorg toegankelijker te maken voor iedereen.
Maar dat is niet alles: het team van optometristen waar je onderdeel van wordt heeft als motto ‘een dag niet geleerd is een dag niet geleefd’. Dat blijkt wel uit de vele ontwikkelingsmogelijkheden. Maar wordt er ook gelachen, vraag je je af? Zeker: we zijn een gezellig en hecht team, organiseren veel met elkaar en vinden dat er altijd wel een reden is om iets te vieren.
#LI-GB1
Vragen?

Heb je vragen of wil je gewoon meer informatie over deze baan? Je kunt altijd contact opnemen met Laurens Tijhuis

Laurens Tijhuis

06-31911542

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Over Specsavers

In 1984 legden Doug en Mary Perkins, beiden optometrist, op het Engelse Kanaaleiland Guernsey de basis van een nieuw optiekbedrijf. Een ware revolutie binnen de optiekmarkt van toen: betaalbare brillen van goede kwaliteit voor iedereen.

Lees meer over Specsavers

Lees meer over onze waarden

Specsavers gecertificeerd als Great Place to Work

Erkenning is goud waard – we zijn ongelofelijk trots dat we officieel benoemd zijn tot Great Place to Work! Meer dan 92% van onze collega’s geeft aan dat Specsavers een geweldige werkplek voor hen is.

Lees mer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in