+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent biologie Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

We zoeken een enthousiaste docent biologie die houdt van praktisch lesgeven. Je maakt lesgeven leuk door spannende practicums te bedenken, zowel in het klaslokaal als buiten. Bij ons kun je jouw passie voor biologie kwijt en helpen we je een school te vinden die bij je past. We werken met verschillende soorten onderwijs, dus er is veel mogelijk. Ook als je nog studeert, kun je bij ons terecht. We denken graag met je mee over jouw toekomst als docent. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De methodes van ‘Biologie voor jou’ of ‘Nectar’ kun jij als docent biologie ondertussen al dromen. Jij weet via deze - en jouw eigen methodes leerlingen te enthousiasmeren tijdens de lessen. Jij bedenkt daarnaast leerzame maar ook leuke practicums voor jouw klassen. Van practicums in het lokaal tot en met veldwerk practicums weet jij jezelf te redden en jouw leerlingen mee te nemen in de wereld van organismen.

Per direct ben ik op zoek naar dit profiel die zichzelf snel weet aan te passen aan groep leerlingen tot aan het einde van het schooljaar.  

Binnen Maandag® zorgen we er samen voor dat jij jouw passie voor het vak kunt gaan waarmaken binnen een school en groep die bij jou past. Zo kan jij je op een of meer van onderstaande typen onderwijs inzetten: Voortgezet onderwijs: vmbo/havo/vwo , MBO/HBO of het voortgezet speciaal onderwijs.

Bijna alles is mogelijk bij Maandag®. Ben je nog in opleiding voor docent biologie maar wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem vooral contact op.   


Functie eisen

Ben jij of ken jij iemand die:

  • Per nieuw schooljaar beschikbaar is voor minimaal 0,5 fte als docent Biologie
  • Eerste- , tweedegraads bevoegdheid of bijna afgestudeerd
  • Woon achtend is in de omgeving van Arnhem/ Nijmegen of de Achterhoek
Over het bedrijf

Bij Maandag® zal ik als recruiter het persoonlijke contact met jou hebben. Ik sta altijd paraat voor al jou vragen of gewoon als sparringpartner! Daarnaast regelt mijn accountmanager het contact met de opdrachtgever. We hebben een mooi netwerk van scholen opgebouwd in de regio Gelderland wat meerdere kansen biedt. Zelfs naar landelijke mogelijkheden kunnen we samen kijken als jij dit wenst. Kortom Maandag® is een werkgever die denkt in mogelijkheden en in uitdagingen die passen bij jou persoonlijkheid.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent biologie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in