+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Docent bouwkunde Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Bij een leuke MBO school in Arnhem zoeken we een docent bouw/bouwkunde. Je geeft niet alleen les, maar helpt ook met het maken van lesplannen. Je werkt met studenten van verschillende jaren en deelt jouw kennis over duurzaamheid en architectuur. Het is een tijdelijke baan tot het einde van het schooljaar. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Samen met collega's werk je aan de toekomst van studenten. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Voor het Rijn IJssel in Arnhem, een ontzettende leuke MBO school, zijn wij opzoek naar een tweede graads docent bouw/bouwkunde. Zoek jij een (nieuwe) uitdagende rol waarin je niet alleen lesgeeft, maar ook actief betrokken bent bij het (her)ontwikkelen van het curriculum? Dan zijn wij opzoek naar jou! Lees gauw verder en solliciteer via onderstaande button!

wat bieden wij jou
  • Volgens cao MBO - schaal LB
  • Arnhem , Tivolilaan
  • Tijdelijk - tot einde huidige schooljaar 2023-2024
  • 0,5 - 0,8 fte
wie ben jij

Je bent een (ervaren) docent met een tweede graads bevoegdheid (of in opleiding hiervan) die het onderwijs graag naar een hoger niveau wilt tillen. Als (ervaren) docent bouw/bouwkunde krijg je de unieke kans om jouw expertise in te zetten op verschillende manieren.

  • Je bent in het bezit van een tweede graads lesbevoegdheid;
  • Je hebt vaardigheden om het lesmateriaal te optimaliseren en beter te laten aansluiten bij de behoeften van de studenten en de praktijk;
  • Je neemt initiatieven en gaat uitdagingen niet uit de weg;
  • Kennis van CAD-programma's is een pré.
wat ga je doen

Je verzorgt inspirerende lessen voor voornamelijk tweede- tot en met vierde jaars studenten, waarbij je jouw praktijkervaring en didactische vaardigheden combineert. Lessen duurzaamheid, architectuur en autocadtekenen behoren tot de opties. Je bent actief betrokken bij het (her)ontwikkelen van het curriculum, waarbij je streeft naar een perfecte aansluiting op de doelgroep en de praktijk. Je begeleidt en coacht studenten bij hun loopbaanontwikkeling, waarbij je hen inspireert om hun talenten optimaal te benutten.

  • Je verzorgt inspirerende lessen voor de studenten;
  • Je begeleidt en coacht studenten bij hun loopbaanontwikkeling.
waar ga je werken

Bij Rijn IJssel ontwikkelen studenten zich tot vakbekwame beroepsbeoefenaars én tot zelfstandig en kritisch denkende burgers. Dit betekent dat studenten bij ons niet alleen een vak leren, óók ontwikkelen zij zich bij ons als persoon.
Werken in een dynamische onderwijsomgeving, samen met 1.400 gedreven collega’s aan de toekomst van zo’n 12.000 studenten. Dát betekent werken bij Rijn IJssel. Met meer dan 150 opleidingen, verdeeld over 24 vestigingen, krijg jij ook alle ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Of je nu docent bent of een ondersteunende functie hebt: Rijn IJssel biedt jou uitdaging en een werkomgeving die huidige collega’s beschrijven met woorden als ‘betrokken’, ‘innovatief’, ‘flexibel’, ‘familiair’.

sollicitatie

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Heb je (nog) geen lesbevoegdheid of ervaring in het onderwijs en wil je een overstap maken? Vraag ons naar de mogelijkheden! Randstad werkt samen met onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten om jou een gepaste opleiding aan te bieden!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in