+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Opleiding buschauffeur Breng - Arnhem/Nijmegen Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Allroad arbeidsbemiddeling

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Bus aanhanger (DE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.954 - € 3.229 p/m

Vacature in het kort

Droom je ervan om een bus te besturen en door mooie gebieden te rijden? Dan is dit je kans! We bieden een opleiding tot buschauffeur in de regio Arnhem/Nijmegen. Je start met tests en theorie, gevolgd door praktijklessen om je D-rijbewijs te halen. Met begeleiding en een mentor leer je alles. Als buschauffeur maak je praatjes met passagiers en breng je ze veilig van A naar B. Je krijgt een goed salaris en de kans op nascholing en een vaste baan. Klinkt goed? Solliciteer dan nu! Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Gezocht: leergierige potentiële buschauffeur die regio Arnhem/Nijmegen wil gaan verkennen

Heb jij er altijd al van gedroomd om zo’n prachtig groot voertuig als een bus te besturen? Lijkt het je prachtig om door stad en streek te rijden, maar was je nooit in de gelegenheid om je busrijbewijs te halen? Aarzel dan niet langer en solliciteer op onze vacature van opleiding tot buschauffeur in regio Arnhem/Nijmegen!


Hoe ziet het opleidingstraject eruit?

Wat je huidige baan ook is, de opleiding tot buschauffeur past bij iedereen. De opleiding wordt verzorgd door de specialisten van Allroad. Zij koppelen je aan een vast contactpersoon die tijdens het opleidingstraject jouw vaste aanspreekpunt blijft.

Je begint eerst met enkele tests om te ontdekken of de opleiding voor jou geschikt is. Daarna start je met het theoriegedeelte. Ben je daarvoor eenmaal geslaagd? Dan mag je vervolgens beginnen met de praktijklessen. Je kruipt achter het stuur van een volwaardige bus en werkt toe naar het D-rijbewijs. Heb je die op zak? Dan mag je aan de slag als échte buschauffeur!

Natuurlijk wordt alles goed begeleid. Ook als je met het D-rijbewijs de weg op gaat, rijd je samen met een mentor de bus routes. Zodra je die helemaal eigen hebt gemaakt komen de ritten met passagiers. Klinkt dit leuker dan je huidige baan? Meld je dan aan!


En dan?

Dan mag je uiteraard gaan werken als buschauffeur. De ene dag rijd je door de karakteristieke straatjes van Nijmegen, de andere dag maak je lange ritten door de streek rondom Arnhem. Je maakt gezellige praatjes met de passagiers en ziet het als jouw missie om ze veilig van A naar B te brengen. Je bent alle dagen van de week beschikbaar, zodat je flexibel ingepland kunt worden om zo veel mogelijk ervaring op te doen. Via Allroad heb je de mogelijkheid om code 95 nascholing te volgen en bij goed functioneren heb je kans om overgenomen te worden door de opdrachtgever.


Wat breng jij mee?
  • Je hebt een B-rijbewijs en hebt eigen vervoer
  • MBO-2 werk- en denkniveau
  • Je kunt zonder problemen een VOG voorleggen of aanvragen
  • Je woont in regio Arnhem/Nijmegen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een startsalaris tussen € 2.954,- en € 3.229,- op fulltime-basis, afhankelijk van leeftijd en inclusief onregelmatigheidstoeslagen
  • (1 juli 2024 en 1 januari 2025 2% loonsverhoging)
  • Ieder jaar een hogere trede qua salaris
  • Code 95 nascholing, compleet voor jou verzorgd
Waarom Allroad?

Allroad ondersteunt jou op de weg naar werk in het openbaar vervoer. Wij vinden de baan die jij zoekt. Allroad ondersteunt jou bij alle stappen in het sollicitatieproces en biedt jou een unieke werkplek met uitzicht op een vaste aanstelling. Altijd vrijblijvend en laagdrempelig contact, ook nadat je bent gestart bij je werkgever.

Enthousiast? Mooi! Solliciteer dan via onderstaande button.



Uren

24 - 40 uur
24 - 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in