+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Docent Nederlands (vast dienstverband) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Heb jij een passie voor de Nederlandse taal en literatuur en wil je deze enthousiast overbrengen aan leerlingen? Als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs speel je een cruciale rol in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Bij Maandag(R) krijg je de kans om met flexibele zekerheid te werken, waarbij jouw werkgeluk centraal staat. Geniet van diverse opdrachten, persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag(R) Academy, en een toegewijd team dat je ondersteunt. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Heb jij een grote feeling met grammatica, poëzie, spelling en werkwoordsvormen en sta jij te springen om dit op een enthousiaste manier over te brengen aan leerlingen? Is jouw antwoord op deze vraag een ja dan ben ik samen met de scholen op zoek naar jou!

Als docent Nederlandse taal heb je uiteraard een passie voor de Nederlandstalige taal en literatuur en vind je het leuk om jongeren binnen het onderwijs hierover te vertellen. Daarnaast vind je het ontzettend belangrijk om deze eigenwijze student te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en klaar te stomen voor het volwassen leven. Je weet je pedagogische en didactische vaardigheden goed af te wisselen. Jij bereidt je lessen altijd goed voor en zorgt voor inspirerende lessen die leerlingen binden en boeien.

Als docent Nederlands in het voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs heb je veel verschillende rollen. De ene dag ben je meer een pedagoog, de volgende dag ben je meer vakinhoudelijk bezig. Je weet leerlingen te activeren en te interesseren voor jouw vak.

Voel jij je na het lezen van deze omschrijving aangesproken als docent Nederlands dan kom ik graag met je in contact. Samen met de scholen gaan we dan het avontuur aan om je onderwijsdromen waar te maken!


Functie eisen

Voor de scholen en Maandag® is het belangrijk als docent Nederlands dat je snel kunt schakelen en aan een nieuwe omgeving kunt wennen. Je weet je wegwijs te maken binnen een school en durft vragen te stellen aan je nieuwe collega’s.

En verder:

  • Ben je positief ingesteld.
  • Heb je geen moeite om in een korte tijd een nieuwe omgeving te veranderen.
  • Omschrijven de woorden flexibel, energiek en creatief jou het beste als docent Nederlands.

Wat kenmerkt jou en wat heb jij in bezit om aan de slag te gaan als docent Nederlands via Maandag®

  • Je bent in het trotse bezit van een eerste-of tweedegraads bevoegdheid Nederlands óf bent student in opleiding mét ervaring
  • Je hebt stage-of werkervaring als docent Nederlands
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden
  • Beschikbaar voor 0,6/1,0 fte (uren zijn bespreekbaar)
  • Je bent niet bang voor afwisseling en uitdaging

Werken voor Maandag® betekent werken vanuit flexibele zekerheid. Je werkt op één of meerdere scholen in een jaar, op basis van een (vaste) aanstelling bij Maandag®. Zo ben je voorzien van afwisselend werk, zonder dat je in hoeft te leveren op zekerheid.

Kortom: jouw werkgeluk als docent staat voor ons centraal!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ik kijk uit naar jouw sollicitatie!


Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor een warm en persoonlijk contact.

Jouw wensen, ambities en doelen staan bij ons op nummer 1.

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Wat biedt Maandag® jou?

Als Docent Nederlands bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

  • Wij bieden een salaris volgens CAO Onderwijs.
  • Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring in de LB of LC schaal
  • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,23 per kilometer
  • Indien gewenst werk je samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen met een opleidingsvergoeding van €1000,- per jaar
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter
Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands (vast dienstverband) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in