+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Business controller in de zorg Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 4 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.800 - € 5.800 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Draag bij aan de toekomst van de zorg door te werken als business controller. In deze rol ben je de sparringpartner en adviseur van het management, waarbij je cruciale beslissingen ondersteunt met financiële inzichten. Je verbindt verschillende belangen en draagt bij aan de toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg. Jouw werk is essentieel in een sector die voor grote uitdagingen staat. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de zorg? De zorgsector staat voor een enorme opgave. Hoe houden we onze zorg betaalbaar en toegankelijk voor iedereen? Hoe maak je de juiste keuzes over het toekomstbestendig organiseren van passende zorg? Juist ook nu mensen steeds ouder worden en er sprake is van een steeds complexere zorgvraag? 

Wat ga je doen in je rol als business controller in de zorg? 

  • Je bent sparringpartner, ondersteunt en adviseert het management van een zorgorganisatie of binnen het sociaal domein.
  • Je bent een verbinder die weet wat erbij komt kijken als een belangrijke opgave gerealiseerd moet worden.
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de (financiële) strategie, businesscases en de optimalisatie van de bedrijfsvoering.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van het financiële beleid en de strategie vanuit het brede (controlling)perspectief.
  • Je ziet waar verbetering kan plaatsvinden en signaleert risico’s in bedrijfsprocessen.
  • Je geeft sturing op basis van managementinformatie, prognoses en analyses.


Gevraagd

Deze functie past bij jou als je van nature een sociaal persoon bent. Je maakt verbinding en je staat open voor nieuwe uitdagingen. Je kijkt graag iedere dag hoe het net weer een beetje beter, leuker of mooier kan; voor jezelf, maar vooral ook voor de mensen om je heen. Jezelf blijven ontwikkelen en prikkelen geeft je energie! De dynamiek en het verfrissende karakter van het afwisselende interimwerk passen bij je.

Verder verwachten we het volgende van je:

  • Je hebt een financiële of economische opleiding afgerond op hbo- of wo-niveau, of je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding met financiële vakken in de richting van Health Science/Gezondheidswetenschappen, Zorgmanagement/Management in de Zorg. 
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in een financiële functie binnen de zorg.  
  • Je bent flexibel als het gaat om reizen. Hybride werken heeft onze voorkeur, maar reizen is wel een onderdeel van het werk als interim-adviseur.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende baan met veel ontwikkelmogelijkheden. Je kunt jezelf vakinhoudelijk ontwikkelen en je krijgt ook de kans om in je salaris te groeien en daarbij stevige stappen te maken. 

Bij een fulltime dienstverband gemiddeld 36 uur declarabel op een opdracht en daarnaast krijg je 4 uur per week voor het volgen van een training en opleiding of bijvoorbeeld deelname aan een BMC expertisegroep. Hybride werken is mogelijk bij BMC en we hebben oog voor het belang van een goede balans tussen werk en privé. Verder gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Je kunt bij ons kiezen voor een arbeidsovereenkomst tussen de 28 en de 40 uur per week. 
  • Het salaris voor een adviseur past in de bandbreedte van € 2.800 tot € 5.800.o.b.v. een dienstverband van 40 uur per week. 
  • Het salaris voor een senior adviseur past in de bandbreedte van € 4.600 tot € 7.400 o.b.v. een dienstverband van 40 uur per week. 
  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je komt in aanmerking voor een aantrekkelijke bonusregeling.


Bedrijfsomschrijving

Over BMC en jouw plek bij BMC

BMC is een adviesbureau in de publieke sector met een groot netwerk en interessante opdrachtgevers. Onze zorgadviseurs hebben diepgaande kennis op het gebied van bedrijfsvoering, financiën, HRM, bestuur en waardegedreven zorg. Door de enthousiaste en gedreven inzet van onze adviseurs, dragen we bij aan het optimaliseren van de zorg.BMC in de zorgmark. Vanuit een vast dienstverband ga je als interim-adviseur aan de slag bij onze opdrachtgevers. Binnen de zorgmarkt voeren wij veel opdrachten uit binnen de langdurige zorg. Daarnaast voeren we regelmatig opdrachten uit bij jeugdzorgorganisaties, ggz-organisaties, GGD-en, het sociaal domein van gemeenten en steeds vaker ook bij ziekenhuizen. Dat maakt dat jij de kans krijgt om in korte tijd voor verschillende opdrachtgevers te werken. Je bouwt aan een breed netwerk en je doet bij grotere en kleinere opdrachtgevers in de zorg ervaring op. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in