+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Onderhoudstechnicus (BBL) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als onderhoudstechnicus op een industriepark in Arnhem, zorg je ervoor dat alle machines goed blijven werken. Je doet verschillende soorten onderhoud en helpt ook bij het oplossen van problemen. Je leert veel tijdens je opleiding en kunt daarna doorgroeien binnen het bedrijf. Je werkt met verschillende technieken en hebt de kans om in de toekomst in andere technische functies aan de slag te gaan. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als onderhoudstechnicus ben jij op de locatie industriepark Kleefse Waard van dit bedrijf in Arnhem verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van de installaties door het doen van preventief, curatief en procesverbetering onderhoud aan het machinepark.

Tijdens jouw BBL-opleiding op IPKW, zal jij meelopen met de technische dienst van de installaties. In Arnhem levert dit bedrijf verschillende utiliteiten (stoom, elektriciteit, water, lucht) aan afnemers op het park. Deze afnemers gebruiken deze utiliteiten in hun productieproces. De opwekking van deze utiliteiten gebeurt door middel van een houtgestookte biomassa ketel. Als onderhoudstechnicus ben jij, samen met de maintenance coördinatoren, maintenance engineers en collega TD’ers verantwoordelijk voor de continuïteit van de installatie. Ofwel, jij zorgt dat alles blijft werken.

Een werkdag zal er altijd verschillend uitzien, enerzijds zal je veel bezig zijn met periodiek onderhoud aan de installatie, welke op meerdere locaties op het park draait. Daarnaast, zal jij je bezig houden met storingen, en ook het analyseren hiervan. De storingen ga jij, samen met jouw mentor, oplossen om te zorgen dat de installatie blijft draaien, maar ook om te zorgen dat jij de installatie tot in de puntjes kent.

Jij bent iemand die houdt van techniek, en jij hebt hier ook al een vooropleiding in gedaan. Binnen dit bedrijf kan je doorstromen op niveau 3, maar ook op niveau 4. Dit is afhankelijk van jouw vooropleiding. Ze zoeken iemand met een mechanische achtergrond.

Na jouw BBL-opleiding ben jij doorgegroeid naar een volwaardig onderhoudstechnicus en zal jij volledig meedraaien bij ons in de operatie. Je hebt uitzicht op een vast contract en de mogelijkheid om door te groeien binnen de techniek, binnen de werkvoorbereiding of elders binnen dit bedrijf.

Jouw werkzaamheden als onderhoudstechnicus in het kort:
  • Het uitvoeren van zowel preventieve als correctieve onderhoudstaken.
  • Het uitwerken van verbetervoorstellen.
  • Het lassen, draaien, zagen, boren, buigen, zetten, aansluiten en inregelen van installaties.


Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “onderhoudstechnicus”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond mbo 2 diploma mechatronica en je wilt graag verder leren.
  • Servicegerichte, flexibele en stressbestendige vaardigheden.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een vooraanstaand bedrijf dat meer dan 150 jaar ervaring heeft op het gebied van milieudiensten. In Nederland is dit bedrijf al langer dan 50 jaar actief en heeft het ruim 650 medewerkers. Ze ondersteunen hun klanten in de sectoren, levensmiddelen, voeding, chemie, stadsverwarming, groene energie, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Ze maken deel uit van een globale organisatie die bestaat uit 170.000 experts. Deze experts zetten zich actief in om innovatieve oplossingen te ontwikkelen met als doel circulaire economie te realiseren.

Door de jarenlange opgebouwde expertise worden ze door de klanten gezien als een betrouwbare partner, om gezamenlijk de doelstellingen op het gebied van verbeteringen om de ecologische voetafdruk te verminderen en stimuleren zetten zij zich in voor een circulaire markt.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in