+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Operations Manager Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werken op IPKW

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werken op IPKW

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

Longship.io is een bedrijf dat de wereld wil veroveren met geweldige software en legendarische pizza-avonden. We zoeken een Operations Manager die ons team komt versterken. In deze rol help je nieuwe klanten met het starten op ons platform, ben je het aanspreekpunt voor klanten bij problemen en werk je aan het verbeteren van onze processen. Je komt terecht in een team met inspirerende collega's en er is zelfs de kans om samen te gamen na het werk. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Longship.io is klaar om de wereld te veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Operations Manager!

We zijn op zoek naar een Operations Manager die ons gaat helpen met het onboarden van nieuwe klanten op ons platform. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor klantcontact over incidenten of verstoringen van ons platform. Feature requests worden ook door jou opgemerkt en je bent verantwoordelijk voor de terugkoppeling naar de betreffende teams. Je zoekt naar continue verbeteringen en bent in de lead voor het optimaliseren van de onboarding en support-processen. Dit is een essentiële positie. Je hebt contact met klanten, partners én onze interne teams.

Je werkt samen met inspirerende teamgenoten zoals Tom, onze .NET 8-enthousiasteling en softwarearchitect; Riccardo, bekend om zijn nuchtere aanpak en CrossFit toewijding; en Martin, de innovator achter ons "goal of the day" concept. Ben je een game-liefhebber met een voorliefde voor Dota, Factorio, Overwatch of CSGO? Je zult hier zeker passen, met genoeg kansen om na werktijd een band op te bouwen tijdens het gamen.



Gevraagd

Natuurlijk zijn er een aantal functie-eisen om aan de slag te kunnen als IT Operations Manager bij Longship.io. Ben jij klaar om af te vinken?

  • Je bent klantgericht en gericht op zowel resultaten als relaties;
  • Hopelijk heb je al enige ervaring in het E-Mobility domein;
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands, schrijven ook trouwens!
  • Sterke affiniteit met IT in het algemeen en met het concept van SaaS in het bijzonder;
  • Je werkt graag minimaal 2 dagen op kantoor omdat je dat gezellig en zinvol vindt!


Aanbod

  • Een concurrerend salaris van €4.000 tot €6.000 per maand, gebaseerd op ervaring;
  • Flexibele werktijden (32 - 40 per week) om de harmonie tussen leven en werk te behouden;
  • Een levendige, coöperatieve omgeving in ons gloednieuwe kantoor, met flexibiliteit voor werken op afstand als dat nodig is;
  • Je krijgt direct een contract bij ons.


Bedrijfsomschrijving

Longship loopt voorop in de transitie naar elektrische mobiliteit en ontwikkelt sinds 2020 innovatieve softwareoplossingen voor laadpaalbeheerders. Als een wereldwijde entiteit die actief is op vier continenten, gedijen we goed in de dynamische, snelle wereld van elektrische mobiliteit. Ons doel? Miljoenen opladers wereldwijd met elkaar verbinden met een slank, krachtpatser-team dat is geïnspireerd door efficiëntiereuzen zoals WhatsApp.Ons vlaggenschipplatform, EVesto (www.evesto.com), is ontwikkeld met behulp van C# en Blazor en draait volledig op Microsoft Azure. We combineren backend- en frontend-ontwikkeling, waardoor ons team betrokken is bij verschillende innovatieve projecten. Of je nu gedreven wordt door serverloze architectuur of schaalbaarheid, er is volop gelegenheid om te groeien en te leren naast onze doorgewinterde experts.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in