+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Medewerker HR (32 uur) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PIA - Project Interim Advies

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR bij een gemeente in Gelderland, waar je tijdelijk deel uitmaakt van een team dat zich inzet voor de juiste persoon op de juiste plek. Je krijgt de kans om zelfstandig HR-werkzaamheden uit te voeren, bij te dragen aan nieuwe projecten en direct advies te geven over HR-zaken. Deze unieke kans biedt je een kijkje in de keuken van een afdeling die volop in ontwikkeling is. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Je zorgt voor de uitvoering van een eenduidige en professionele HR-dienstverlening in deze tijdelijke opdracht bij een gemeente in Gelderland.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Voor deze gemeente zijn we op zoek naar tijdelijke vervanging van de huidige HR-medewerker vanwege zwangerschapsverlof. Bij de gemeente werken 1.200 betrokken en bevlogen medewerkers.

De afdeling P&O richt zich op de juiste persoon op de juiste plek en dat in de hele organisatie. 25 medewerkers bieden hoogwaardig advies én ondersteuning aan management en medewerkers. De afdeling is volop in ontwikkeling en onderverdeeld in verschillende domeinen: P&O-advies, loopbaan en mobiliteit, vitaliteit en veiligheid, leren en ontwikkelen, recruitment, inhuur en beleid, proces en arbeidsvoorwaarden.

Je werkt afdelingsbreed, maar bent onderdeel van het domein P&O-advies. Dit team bestaat uit 3 HR-businesspartners, 1 P&O-adviseur en 2 andere HR-medewerkers. Iedereen heeft een eigen portefeuille en verantwoordelijkheden.

 Wat ga je doen:

  • Je voert zelfstandig HR-werkzaamheden uit.
  • Je beheert de gezamenlijke e-mailbox voor HR met vragen over salaris, personeelsregelingen, opleidingsmogelijkheden, verzuim, vitaliteit, mobiliteit, mutaties en cao.
  • Je denkt mee bij nieuwe projecten over inhoud en uitvoering.
  • Je bent betrokken bij praktische projectzaken, zoals nieuwe medewerkers welkom heten en inwerken, e-HRM optimaliseren, wijzigingen in wet- en regelgeving doorvoeren en processen digitaliseren.
  • Je zoekt verbinding met collega’s van de verschillende domeinen binnen P&O als dit nodig is.
  • Je adviseert over HR-zaken richting managers en medewerkers.

 Wij vragen:

  • Je beschikt minimaal over een hbo-bachelorwerk- en -denkniveau.
  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als HR-medewerker in een complexe omgeving.
  • Je hebt bij voorkeur:
    • een opleiding richting HR gevolgd,
    • werkervaring bij een gemeente,
    • ervaring met advies aan managers en medewerkers over het gebruik van HR-systemen en de toepassing van arbeidsvoorwaarden,
    • kennis van een leermanagementsysteem.
  • Je bent woensdagochtend 8 mei beschikbaar voor een gesprek met de gemeente, fysiek op locatie of via Microsoft Teams.

Standplaats:
Arnhem

Wij bieden:
De functie is vanaf dinsdag 21 mei beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot en met eind oktober 2024, met een optie tot verlenging (totaal maximaal 2 jaar).



Gevraagd

-



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór donderdag 2 mei 12:00 uur aanstaande en stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of klik op Solliciteer. Ons referentienummer is 24177. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Carlo Klerx op 078-6182212.

Over PIA:
PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in