+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Bedrijfswagenmonteur Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.626 - € 3.638 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Maintec, een plek waar succes voorop staat, krijg je de kans om met moderne voertuigen te werken, inclusief elektrische auto's. Je zult onderhoud en reparaties uitvoeren en deel uitmaken van een team van deskundige monteurs. Dit is jouw kans om impact te maken in de transportsector. We bieden je de mogelijkheid om te groeien en je te ontwikkelen, met een team dat als een familie is. Je krijgt je eigen gereedschapskist en de kans om met topmerken te werken. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je je technische vaardigheden kunt benutten? Als jij toe bent aan de 2de stap van je carrière en een MBO-diploma op zak hebt, dan hebben we een interessante mogelijkheid voor je!


Waar ga je werken?

Welkom bij Maintec - waar jouw succes voorop staat! Bij ons vind je de ideale omgeving om een nieuwe stap in je carrière te zetten. We zijn toegewijd aan het creëren van een dynamisch leerlandschap vol spannende uitdagingen. Ons doel? Het begeleiden van technische professionals naar de volgende fase in hun loopbaan. We zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, installatietechniek, metaalbewerking en werktuigbouwkunde.

Onze toegewijde accountmanagers hebben maar één missie: de meest indrukwekkende opdrachtgevers vinden met de meest boeiende projecten. Tegelijkertijd zorgen onze recruiters ervoor dat elk project, elke functie en elk bedrijf dat we aanbieden perfect aansluit bij waar jij nu staat in je leven.

Bij Maintec draait het niet alleen om werk. Tijdens onze informele borrels, gezellige BBQ's en opwindende sportevenementen leer je je collega's echt kennen, ongeacht of je een leerling bent of een doorgewinterde professional. Of je nu graag werkt met onze nationale klanten of de voorkeur geeft aan lokale ondernemers, wij worden niet alleen partners in werk, maar ook in succes. Mijn rol is om de markt te verkennen en deze te verbinden met jouw wensen en ambities. Om ervoor te zorgen dat we op koers blijven, integreren we elke drie maanden evaluatiemomenten om indien nodig bij te sturen.

Klaar om de volgende opwindende stap in je carrière te zetten? Jouw toekomst wacht bij Maintec. Solliciteer nu en laten we samen aan jouw succesverhaal bouwen!


Wat ga je doen?

Bij Maintec hebben we een veelbelovende functie als monteur beschikbaar. Hier krijg je de kans om je expertise toe te passen op moderne voertuigen, inclusief elektrische auto's. Als monteur bij Maintec heb je de verantwoordelijkheid om onderhoud en reparaties uit te voeren aan diverse voertuigen, waaronder elektrische varianten. Je zult zelfstandig werken en ook samenwerken met ervaren collega's. Het is een verantwoordelijke taak, want de voertuigen die jij onder handen neemt, dragen bij aan de mobiliteit van velen.

Je inzet is van groot belang, want zonder jouw technische expertise zouden onze auto's niet veilig en efficiënt op de weg kunnen zijn. Dit is jouw kans om impact te maken en een onmisbare rol te spelen in de transportsector. Als onderdeel van ons team werk je samen met andere deskundige monteurs. Of je nu al enige tijd meedraait of nog aan het begin van je loopbaan staat, er is ruimte voor groei en ontwikkeling. Je zult diagnoses stellen, complexe reparaties uitvoeren en onderhoudswerkzaamheden verrichten op mechanisch en elektrisch vlak.

Maintec is op zoek naar gemotiveerde monteurs die affiniteit hebben met techniek en die zich willen verdiepen in het elektrische aspect van moderne voertuigen. Met onze plannen om tegen 2025 volledig over te stappen op elektrische voertuigen, zijn we op zoek naar mensen die deze uitdaging met enthousiasme aangaan. Dus, als jij een passie hebt voor techniek, een MBO-diploma hebt behaald en je wilt werken aan de voertuigen van de toekomst, dan is deze rol als monteur bij Maintec jouw kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de evolutie van de transportindustrie.


Wat verwachten wij van jou?

Je vindt het heerlijk om aan voertuigen te sleutelen en in teamverband te werken. Daarnaast heb je kennis van moderne elektronica, pneumatiek en hydraulica, of ben je bereid je hierin te ontwikkelen.

Verder vragen wij:

  • Twee jaar relevante werkervaring;
  • Een opleiding als auto of bedrijfswagentechnicus;
  • Rijbewijs B en D (of bereid deze op onze kosten te halen);
  • Bereidheid om in een rooster te willen werken.
Wat kun je van ons verwachten

Ben jij een techneut met een diploma en hunker je naar een dynamische carrière? Bij Maintec geven we jou je eigen gereedschapskist, jouw symbool van vakmanschap. Je krijgt niet alleen de vrijheid om je eigen werk te regelen, maar ook de steun van een team dat als een familie voor elkaar staat. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

En dat is nog niet alles. We werken met topmerken zoals VDL, BYD, Mercedes, MAN, Ebusco - die klinken vast bekend in de oren. Het soort wagens waar je altijd al aan hebt willen werken, toch? En omdat we weten dat je groots denkt, bieden we kansen om door te groeien, binnen bedrijven of richting andere opdrachten? Opleidingen, cursussen vak gerelateerd of richting management- of leiderschap?

En de beloningen?

  • Tussen de €2.626 en €3.638;
  • Alle bijkomstige toeslagen nemen wij over van de opdrachtgever volgens CAO;
  • Een direct vast contract;
  • Geniet van 23 tot 29 vakantiedagen (afhankelijk van je leeftijd) en 17 of 26 ATV dagen;
  • Een hele toffe baan!
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1;
  • Bij het aandragen van een Maintec collega ontvang je €1.000,- bonus.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in