+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Infra Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tecforce

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Dit is je kans om de openbare ruimte mooier te maken en te zorgen voor een gezonde leefomgeving. Als Uitvoerder Infra werk je aan projecten die echt impact hebben. Je krijgt de vrijheid om je werk zelf in te delen en te zorgen dat alles goed loopt. Samen met een team van ervaren mensen en nieuwkomers met frisse ideeën werk je aan het beste resultaat. In onze cultuur is samenwerken en kennis delen heel belangrijk. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Dit is jouw kans om een steentje bij te dragen aan het toekomstbestendig inrichten van de openbare ruimte! Wij zijn namelijk op zoek naar een Uitvoerder Infra in Arnhem. Lees verder en kom erachter of jij samen met ons wil werken aan een gezonde leefomgeving!


Wat ga je doen?

Als Uitvoerder Infra in de regio Arnhem ben je dagelijks bezig met het verbeteren van de openbare leefomgeving. Je hebt een sterke focus op ecologische en stedelijke ontwikkeling, wordt voortdurend geprikkeld met uitdagende projecten. Als je in de nabijheid van steden zoals Arnhem, Nijmegen of Ede woont, of als je graag in deze dynamische regio werkt, dan is de positie van uitvoerder bij ons bedrijf zeker interessant voor jou.

Als uitvoerder krijg je de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Met jouw ruime ervaring in het vak weet je precies hoe je een project tot een hoogwaardig eindresultaat kunt brengen. Bij ons krijg je de vrijheid om jouw werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten. Je werkt samen met een team dat een gezonde mix vormt van ervaren professionals en enthousiaste nieuwkomers met een vernieuwende kijk op zaken. Door middel van een collegiale en ondersteunende benadering versterken we elkaar en streven we naar optimale prestaties waar we trots op kunnen zijn.

Binnen de bedrijfscultuur wordt veel waarde gehecht aan samenwerking en delen van kennis. Daarom werk je vaak in bouwteams. Dit houdt in dat we nauw samenwerken met opdrachtgevers en onze eigen experts, waarbij we elkaar ondersteunen met expertise en vakmanschap. Je sociale en communicatieve vaardigheden zijn dan ook essentieel voor het succesvol uitvoeren van jouw dagelijkse taken.



Gevraagd

Van een Uitvoerder Infra verwachten wij dat je aantoonbare ervaring hebt op het gebied als Uitvoerder in de infra. Je draait al meer dan 5 jaar mee in de infra. Je stelt de juiste vragen en komt met verrassende oplossingen, waardoor je echt van meerwaarde bent in het (bouw)team. Verder waarderen we het als je over de volgende competenties beschikt:

  • Afgeronde mbo- opleiding in de richting van civiel techniek, bouw, GWW, etc.;
  • Je hebt een no-nonsense werkwijze en bent een doorpakker;
  • Je bent een mensgerichte leidinggevende en draagt bij aan de ontwikkeling van jouw team.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €4.500,- tot €5.500,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • Vakantiedagen én adv-dagen conform het beleid of cao van opdrachtgever;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in