+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR Adviseur Business Unit NS Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vebego Cleaning Services

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Vebego Cleaning Services

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.038 - € 4.340 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In de rol van HR Adviseur bij de business unit Nederlandse Spoorwegen van Vebego Cleaning Services, werk je aan het grootste schoonmaakcontract van Nederland. Je maakt deel uit van een team dat zich volledig richt op deze opdrachtgever, met een unieke focus en toewijding. Geniet van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een elektrische lease auto, eindejaarsuitkering, bonusregeling, netto onkostenvergoeding, laptop en telefoon, naast de flexibiliteit om zowel op locatie als thuis te werken. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

In deze rol van HR Adviseur bij de business unit Nederlandse Spoorwegen van Vebego Cleaning Services werk je in de regio Amsterdam- Utrecht- Zwolle – Nijmegen – Arnhem. We hebben het grootste schoonmaakcontract van Nederland en maken (bijna) alle treinen van NS schoon. Een fantastische opdracht natuurlijk en we richten onze volledige focus op deze ene opdrachtgever. Op dit moment werken wij met 700 betrokken collega’s vanuit 55 locaties in het land. Dit doen we zeven dagen per week, 24 uur per dag. Veelal ’s nachts, maar steeds vaker overdag. Dit doen we met z’n allen! Vanuit het hele land werken we dag in dag uit samen met onze collega’s op de werkvloer om dit te realiseren. Samen doen we het. Samen is voor ons het uitgangspunt. In deze rol is het jouw taak om de collega’s in de operatie te adviseren en te ondersteunen rondom HR vraagstukken en de toepassing van cao en wet- en regelgeving. Daarbij maak je volop gebruik van de kracht van het collectief want je maakt deel uit van het grote People & Culture team van Vebego Cleaning Services. Er is ontzettend veel kennis en expertise aanwezig op actuele HR-thema’s, bijvoorbeeld op het vlak van opleiding & ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid & vitaliteit.

 


Dit ga je doen

Als HR Adviseur bij de Business Unit NS rapporteer je aan de HR Business Partner en werk je nauw samen met een collega HR adviseur en de Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Samen leveren jullie een belangrijke bijdrage aan de verdere groei en ontwikkeling van de Business Unit NS en de kolom waar de business unit onder valt: Client Solutions en Specialties. Je bouwt mee aan de transitie binnen het HR team, waarin we groeien naar tactisch HR met een vleugje operationeel. Concreet:

  • Je vertaalt samen met het HR team de tactische doelen naar operationele HR doelen en doet voorstellen ter verbetering van onze organisatieprocessen en HR activiteiten.
  • Je neemt deel aan projecten, signaleert trends, thema’s en patronen binnen jouw portefeuille en kijkt vanuit een integrale blik naar mogelijkheden.
  • Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) leidinggevenden (teamleiders en Operationeel Management) over HR vraagstukken rondom direct personeel en toepassing van cao en wet- en regelgeving.
  • Je fungeert als volwaardig sparringpartner voor de collega’s binnen je HR team.
  • Je genereert en analyseert managementinformatie op het gebied van HR, adviseert hieromtrent en bewaakt de terugkoppeling.
  • Je ondersteunt de operatie op gebied van o.a.: verzuim, in – door en uitstroom, goed werkgever & werknemerschap.
  • Je bent je bewust van anderen en je omgeving alsook van jouw invloed hierop. Je laat anderen in hun waarde en nodigt collega’s uit om te participeren. Bovendien toon je begrip voor andere standpunten, culturen, omgangsvormen en gewoonten.
Wat bieden we jou?
  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan voor 36-40 uur per week bij een organisatie in ontwikkeling waarbij je met jouw kennis en toegevoegde waarde het verschil kan maken.
  • De oprechtheid waar ons familiebedrijf voor staat, is ook wat de medewerker uitstraalt. Vebego is trots op zijn vakmensen en dat gevoel is geheel wederzijds. Dit zie je terug in een pakket van een uitstekend maandsalaris (tussen € 3038,- en € 4.340,- bruto per maand op basis van 40 uur per week) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een elektrische lease auto, eindejaarsuitkering, bonusregeling, netto onkostenvergoeding, laptop en telefoon.
  • De flexibiliteit om zowel op de locaties in de regio Amsterdam- Utrecht- Zwolle – Nijmegen – Arnhem, als vanuit huis te werken, waarbij natuurlijk alle facilitaire middelen voor een fijne thuiswerkplek worden verzorgd. Regelmatig word je verwacht op ons kantoor op Schiphol waar we samenkomen met het HR team.
  • Kortom, we bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een prettige, informele en dynamische werkomgeving!

VOG & Training:

Voor het uitoefenen van deze functie vraagt onze klant NS dat al onze collega’s een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen. De aanvraag hiervan is dan ook een standaard procedure in het aannameproces. Verder is het belangrijk dat je via ons bij NS ook de veiligheidstraining “bevoegd spoor betreder” gaat volgen.

Great work. Daar wil je bij horen.

Waarom zou je kiezen voor Vebego Cleaning Services? Heel eenvoudig eigenlijk. Omdat je ook goed wilt doen. Betekenis wilt hebben en geven in je werk. Dat is precies waarmee wij dagelijks bezig zijn. We zijn groots in schoonmaak en grootser in het bieden van betekenisvol werk voor iedereen. We helpen onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te zijn voor hun klanten. Great work noemen we dat. Schoonmaakwerk met 8000 medewerkers; werk waarop we trots zijn. Dat is de oprechtheid waar Vebego Cleaning Services voor staat, met trots voor dat wat we doen en zij die het uitvoeren. Vooruitstrevend met het oog op steeds beter.


Dit vragen we van jou
  • Afgeronde, relevante hbo-opleiding aangevuld met relevante werkervaring.
  • Je staat stevig in je schoenen en bent doortastend en voortvarend in je advisering zonder daarbij de gevoeligheden in de organisatie uit het oog te verliezen.
  • Je bent in staat om hoofd en bijzaken te scheiden en kunt in de hectiek van alle dag de juiste prioriteiten stellen.
  • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op verschillende locaties te werken

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en denk je: ‘Deze rol is mij op mijn lijf geschreven’? Super! Wij nodigen je van harte uit om te reageren met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met Dennis Smeets van Vebego Recruitment op 06-46402815. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in