+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Jeugdconsulent Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.318 - € 4.752 p/m

Vacature in het kort

Bij Maandag® als jeugdconsulent krijg je de vrijheid om je werkdag naar eigen voorkeur in te richten, zowel thuis als op kantoor. Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen van gezinnen in nood, waarbij je met jouw expertise de juiste zorglijnen uitzet en het verschil maakt. Daarnaast biedt Maandag® een unieke kans om flexibel te werken en jezelf te ontwikkelen met een breed scala aan cursusmogelijkheden. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Hoe ziet je dag eruit als jeugdconsulent bij Maandag®?

Je begint de dag met een kopje koffie of thee wat zowel thuis als op kantoor kan, want die vrijheid heb je! Vervolgens open jij jouw laptop en bekijk je welke casussen prioriteit hebben. De ouders van Anna hebben bij jou een hulpvraag uitgezet “Ze heeft voor de zoveelste keer brand gesticht en wij zitten met onze handen in het haar en weten niet meer wat we moeten doen. Kun jij ons helpen?”. Je neemt het hele dossier door en belt de ouders om een afspraak voor een huisbezoek te maken, zodat je de thuissituatie beter kan indiceren.

Eenmaal aangekomen bij het gezin observeer jij het gedrag van ouders en het kind. Jij kan door jouw ervaring als jeugdconsulent heel goed inschatten welke zorg er voor het gezin nodig is. Vervolgens zet jij de juiste lijnen uit door gebruik te maken van de sociale kaart en het netwerk van de ouders van Anna. Als jeugdconsulent maak jij hierdoor het verschil door een lastige situatie een duw in de juiste richting te geven. Een paar weken later spreek je weer af met de ouders en het gezin van Anna om de voortgang te bekijken.

Wat doe je als jeugdconsulent bij Maandag®?

Maandag® staat voor een frisse start! Een interessante mogelijkheid om flexibel te werken in de breedste zin van het woord. Zowel thuis als op kantoor en het aantal uren dat bij je past Wat werken als jeugdconsulent bij Maandag® zo leuk maakt is dat je in verschillende keukens gaat kijken bij zowel kleine als grote gemeenten. Aan de hand van een persoonlijke kennismaking kijken wij het wat het best bij je past!


Functie eisen

Wat heb je nodig om als jeugdconsulent aan de slag te gaan?

  • Een afgeronde HBO opleiding met SKJ registratie;
  • Ervaring met jeugd- en gezinnen;
  • Kennis van (multi) problematieken;
  • Ben je communicatief sterk in zowel woord als schrift.
Over het bedrijf

Wij als detacheerder bieden jou graag de mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen, op persoonlijk vlak en binnen jouw werkgebied. Wij hebben een groot aanbod aan cursussen om jouw SKJ registratie on point te houden! Je kunt ons volledige cursusaanbod bekijken op onze website bij de Maandag® Academy!

Lijkt het jou leuk om samen met mij te streven naar jouw werkgeluk? Bel of solliciteer via de onderstaande link!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jeugdconsulent die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in