+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Gynaecoloog met de aandachtsgebieden endometriosezorg en urogynaecologie Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de gynaecologie met een focus op endometriosezorg en urogynaecologie in een topklinisch opleidingsziekenhuis. Als gynaecoloog speel je een cruciale rol binnen multidisciplinaire teams, met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je wordt een kartrekker in endometriosezorg en urogynaecologie, waarbij je ook verloskundetaken op je neemt. Geniet van een inspirerende werkomgeving, een geweldige woonomgeving, en uitstekende bereikbaarheid. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Solliciteren kan tot en met 31 mei 2024

Gynaecoloog met de aandachtsgebieden endometriosezorg en urogynaecologie

Ben jij die jonge, ambitieuze, communicatief vaardige gynaecoloog met de aandachtsgebieden endometriosezorg en urogynaecologie, die van aanpakken weet?

Dan pas jij in ons topklinisch opleidingsziekenhuis klimaat en de multidisciplinaire teams waar ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling en komen we graag met je in contact!

Wij zoeken per 01-01-2025 een gynaecoloog die een kartrekker wil zijn voor het aandachtsgebied endometriose die daarnaast ook nog inzetbaar is voor de urogynaecologie.

Je hebt aantoonbare affiniteit met deze twee deelgebieden. Dit blijkt bijvoorbeeld uit een afgeronde differentiatie in deze richting. Je beschikt over goede operatieve vaardigheden zowel in de open als de laparoscopische chirurgie. Je bent een teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt aantoonbaar wetenschappelijke interesse, bij voorkeur blijkend uit een afgeronde promotie. Daarnaast voel je je betrokken bij het opleiden van arts-assistenten, coassistenten en verloskunde artsen.


Wat ga je doen:

Je participeert als algemeen gynaecoloog in de vakgroep waarbij ook de verloskundetaken bij jou in goede handen zijn. Je draait volledig mee in de diensten. Daarnaast zul je kartrekker zijn voor de endometriosezorg en een belangrijke taak krijgen binnen de urogynaecologie pijler.

Je neemt actief deel aan multidisciplinaire overleggen en verschillende werkgroepen binnen vakgroep en ziekenhuis. Naast de patiëntgebonden taken vervul je, na een periode van professionele ontwikkeling, een taak binnen het management, de opleiding en/of wetenschap.

Je bent besluitvaardig, hebt belangstelling voor innovatieve ontwikkelingen, zowel in de zorg voor je patiënten als binnen de teams waar je je in beweegt, en staat open voor andere meningen en invalshoeken.


Werken bij vakgroep gynaecologie

De vakgroep gynaecologie bestaat uit 14 gynaecologen die zorg bieden op de locaties Arnhem Noord, Elst en Zevenaar. De vakgroep werkt samen met een Chef de Clinique, arts-assistenten, klinisch verloskundigen en verloskundeartsen. Opleiden doen we met veel plezier (OOR-ON).

We dragen in verschillende subspecialisaties bij aan het profiel van ons topklinische ziekenhuis, bijvoorbeeld met prenatale diagnostiek, oncologie, voortplantingsgeneeskunde, endometriose en robot chirurgie.

Wij bieden je een plek in ons enthousiaste team waar we op een prettige manier met elkaar omgaan. Er heerst een goed en veilig werkklimaat en we besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Ook is er volop ruimte voor verdieping.
Binnen Rijnstate en de Coöperatie van Medisch Specialisten van het Rijnstate (CMSR) participeer je als vrijgevestigd medisch specialist in de vakgroep gynaecologie.


Wat breng je mee:
  • Je bent een RGS gecertificeerde gynaecoloog.
  • Je bent allround gynaecoloog met aantoonbare ervaring binnen de aandachtsgebieden endometriose en urogynaecologie.
  • Je participeert als algemeen gynaecoloog in de vakgroep waarbij ook de verloskundetaken bij jou in goede handen zijn en je draait volledig mee in de diensten.
  • Je hebt affiniteit met het opleiden van arts-assistenten, coassistenten en verloskundeartsen.
  • Je bent communicatief, pragmatisch, besluitvaardig, flexibel en ambitieus.
  • Je past goed binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis klimaat en de multidisciplinaire teams waarin de patiënt centraal staat.
Rijnstate biedt:
  • Een dienstverband van 0,8 tot 1,0 FTE is bespreekbaar.
  • Binnen Rijnstate en de Coöperatie van Medisch Specialisten van Rijnstate (CMSR) participeer je in de vakgroep gynaecologie.
  • Een inspirerende en ondernemende werkomgeving met veel ruimte om je binnen je aandachtsgebied en interesses t.a.v. het gevraagde profiel te ontwikkelen.
  • Toetreding tot de vakgroep en CMSR gaat volgens de richtlijnen van de Federatie van Medisch Specialisten.
  • De CMSR kent een in- en uitverdienregeling en bestaat momenteel uit ongeveer 280 vrijgevestigde leden en leden in dienstverband.
  • Een geweldige woonomgeving met veel cultuur, parken en prachtige landschappen aan de rand van de Veluwe. Verhuizing binnen de regio is zeer wenselijk.
  • Arnhem ligt centraal, er zijn goede aansluitingen met A50, A12 en Duitsland, snelle IC-verbindingen met Utrecht, Amsterdam, Nijmegen en Duitsland.

Herken je je in de beschrijving en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan nu op deze vacature!

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag vóór 1 juni 2024. Je kunt deze richten aan Rijnstate, ter attentie van Dr. J.E. Rütter, voorzitter van de CMSR.

Heb je interesse in deze functie en behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Ronald Mouw, gynaecoloog en voorzitter van de vakgroep of Paul Dijkhuizen, gynaecoloog via email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 088-0051501

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Stefan Putman via email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 06-51521373.

De procedure bestaat uit één (of twee) sollicitatiegesprek(ken) en een benoemingsgesprek. Indien mogelijk of gewenst kun je een dagje meelopen om een beeld te krijgen van Rijnstate en de vakgroep. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Werken in een topklinisch ziekenhuis
  • Samenwerken aan innovatie in mProve
  • Opleiden voor de toekomst
  • Ondernemende vakgroepen
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in