+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Recoveryverpleegkundige in opleiding Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.540 p/m

Vacature in het kort

Toe aan een nieuwe stap in je verpleegkundige loopbaan? Als recoveryverpleegkundige in opleiding werk je met verschillende patiënten op de recovery en PACU. Je leert hoe je zelfstandig zorgt voor mensen voor en na een operatie. Je krijgt een voortraject van twee maanden voordat de opleiding begint. Tijdens de opleiding maak je kennis met verschillende afdelingen. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Solliciteren kan tot en met 12 mei 2024

Recoveryverpleegkundige in opleiding

Toe aan een vervolgstap in je verpleegkundige carrière als recoveryverpleegkundige in opleiding?

Als recovery verpleegkundige in opleiding leer jij, in één jaar zelfstandig zorg te dragen voor pre- en postoperatieve patiënten van verschillende specialismen op de recovery en Post Anesthesia Care Unit (PACU). De recovery en PACU zijn onderdeel van het onlangs geheel verbouwde operatiekamer complex.
Jouw werkdag op de recovery/PACU kenmerkt zich door het coördineren van en zorgdragen voor postoperatieve patiënten van laag tot hoog complex niveau, waarbij handelen tijdens acute situaties vanzelfsprekend voor je is. Je bewaakt, observeert en stabiliseert de vitale functies van de patiënt rondom het operatieproces. In samenwerking met anesthesiologen, anesthesiemedewerkers en jouw teamleden, zorg je ervoor dat de verpleegkundige zorg in de pre- en postoperatieve fase van hoge kwaliteit is. Jouw werkplek biedt zorg aan volwassenen en kinderen en daarnaast heb je een begeleidende rol voor de naasten van de patiënt.

De opleiding volg je aan de Radboud Health Academy in Nijmegen en start in november 2024. voor verdere informatie over de opleiding. Voorafgaande aan de opleiding bieden wij een voortraject van twee maanden aan (start in september 2024), zodat je al kennis vanuit de praktijk bezit. De opleiding bestaat uit de EPA’s basis acute zorg (BAZ) en de EPA’s recovery (REC). Gedurende de opleiding maak je kennis met verschillende afdelingen zoals de IC, CCU, anesthesie en kinderafdeling in de vorm van stages. Op onze locatie in Zevenaar maak je ook kennis met de werkzaamheden tijdens de opleiding.


Werken op de afdeling Recovery/PACU

Ons team telt 48 collega’s en is een gevarieerd team van jong en oud. We zij een hecht team en we ondersteunen elkaar waar nodig. Als team staan we voor ons vak. Iets dat door de anesthesiologen wordt gewaardeerd. We beschikken over achttien ruime recovery plekken, zes prikkamers, een nieuwe kinderrecovery en een PACU met acht plekken. Hierdoor bieden we tot 24 uur extra ondersteuning aan mensen die post operatieve zorg nodig hebben. Behalve prettig voor de patiënt, zorgt deze combinatie voor meer vakinhoudelijke verdieping en afwisseling in ons werk. Naast de verplichte trainingen zoals BLS en ALS krijg je ruimte voor scholing. Wil je meer weten over het werken op onze afdeling Recovery/PACU en persoonlijke ervaringen lezen, kijk dan hier.


Jouw vaardigheden:
  • Diploma verpleegkunde (niveau 4 of 5) en een geldige BIG registratie.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis.
  • Je bent stressbestendig: je blijft rustig in acute situaties.
  • Je kunt goed inspringen op onverwachte gebeurtenissen.
Rijnstate biedt jou:
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris op basis van de cao ziekenhuizen.
  • Tijdens de opleiding word je ingeschaald in FWG 50 (max. € 4.540,- bruto p.m. o.b.v. fulltime dienstverband á 36 uur p.w., salarissen vanaf 1 juni 2024). Ga je na je diplomering werken in Arnhem, ga je naar FWG 55 (max. € 5.084,- bruto p.m. o.b.v. fulltime dienstverband á 36 uur p.w., salarissen vanaf 1 juni 2024). Ga je na diplomering werken in Zevenaar blijf je in FWG 50.
  • Na een voortraject (start in september 2024) volg je de recovery opleiding (start in november 2024) en krijg je een leerarbeidsovereenkomst van 32 uur voor de duur van de opleiding.

Ben jij op zoek naar een uitdagende opleidingsplek in een van de grootste perifere topklinische ziekenhuizen van Nederland? Neem dan contact met ons op om een meeloop dag in te plannen!

Je motivatiebrief richten aan Sjors Rommers, Teammanager Holding, Recovery en PACU. Deze sollicitatieprocedure bestaat uit een eventuele meeloop dag, een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Voor inhoudelijke vragen over de vacature bel of mail je Sjors Rommers, T. 088 005 3361 of E. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Suzanne Lentjes, praktijkopleider, T. 088 005 6939 of E. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Reserveer alvast 21 mei 2024 in je agenda. Dan staan namelijk de sollicitatiegesprekken gepland bij Rijnstate Arnhem, Wagnerlaan 55.



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Zeggenschap en beroepsontwikkeling in jouw vak
  • Meewerken in innovatieve en duurzame projecten
  • Opleiden voor de toekomst
  • Verpleegkundig onderzoek uitvoeren
  • Werken aan je eigen ontwikkeling met ons Leerplein
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in