+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Medisch secretaresse poli Kindergeneeskunde Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.440 p/m

Vacature in het kort

Werk als medisch secretaresse in een team dat zich inzet voor de zorg van kinderen en gezinnen. Je ondersteunt artsen en verpleegkundigen met administratieve taken. Het werk is afwisselend, van het beheren van de mailbox tot het organiseren van vergaderingen. Je komt te werken in een team dat elke dag samenwerkt om de beste zorg te bieden. Dit is jouw kans om bij te dragen aan het welzijn van gezinnen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Solliciteren kan tot en met 26 mei 2024

medisch secretaresse poli Kindergeneeskunde

Ben jij die flexibele, ervaren en initiatiefrijke medisch secretaresse, die ons team komt versterken met kennis, kunde en frisse ideeën?

Als medisch secretaresse binnen het secretariaat van de polikliniek Kindergeneeskunde werk je in een team met twee directe collega's en ondersteun je onze 22 kinderartsen, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten en gespecialiseerd verpleegkundigen met secretariële en administratieve werkzaamheden rondom de (poliklinische) zorg aan kinderen en hun ouders/verzorgers.

Op het secretariaat heb je een veelzijdig takenpakket en zijn we allround in onze taken. Je verwerkt digitaal orders en brieven van onder andere kinderartsen, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen. Je houdt de algemene mailbox bij. Je verwerkt foto’s en films ten behoeve van het kinddossier. Daarnaast verwerk je alle inkomende post en behandel je alle in- en externe telefoongesprekken.
Daarnaast behoort het organiseren van patiëntenbesprekingen, het voorbereiden van de komst van coassistenten, het maken van de agenda voor de grote visite en het secretarieel ondersteunen bij eventuele werkgroepen en specialistische poli’s ook tot je taken.

Quote Joanne, medisch secretaresse secretariaat poli Kindergeneeskunde:

“Werkplezier is voor mij dat geen dag hetzelfde is en je als team enthousiast en met een goed humeur alle voorkomende taken samen uitvoert. Door onze dagelijkse inzet verloopt alles gestroomlijnd en soepel voor onze patiënt! We zetten de patiënt centraal, tussen de artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en ons team”.


Werken binnen de divisie Vrouw, Kind en Gezinsgerichte zorg

Wil jij werken binnen een dynamisch en betrokken omgeving waar de zorg voor vrouwen, kinderen en gezinnen centraal staat? Je bent onderdeel van de Divisie Vrouw, Kind en Gezinsgerichte zorg, bestaande uit de Kindergeneeskunde, Geboortezorg en Gynaecologie. Hier draait alles om het leveren van hoogwaardige zorg met de focus op kwaliteit en veiligheid. Samen met een divers team van professionals streven we naar de beste zorg vanuit het perspectief van het kind en de ouders/ verzorgers. Help mee het verschil te maken in het leven van gezinnen in onze regio!

Kom jij ons kleine, hardwerkend én gezellige team versterken? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën en maken heel graag kennis met je!


Jouw vaardigheden:
  • Diploma opleiding Medisch secretaresse, aangevuld met minimaal 3 jaar recente werkervaring binnen de zorg.
  • Kennis van en ervaring met MS Office (Outlook, Word, Excel, Power Paint en-Point en Teams) en bij voorkeur ervaring met HIX.
  • Je kan goed samenwerken in een team en weet daar een positieve bijdrage aan te leveren.
  • Je werkt secuur, zelfstandig, je kan goed prioriteiten stellen en hebt een flexibele instelling.
  • Je kan goed plannen en organiseren en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschift).
  • Je bent communicatief vaardig en weet je goed uit te drukken naar zowel patiënten, artsen, verpleegkundigen als ook naar jouw directe collega's.
Rijnstate biedt jou:
  • Inschaling FWG 35 (max. € 3.440,- bruto p.m., o.b.v. fulltime dienstverband á 36 uur p.w., salarisschalen per 1 juni 2024). Arbeidsvoorwaarden en salaris op basis van de cao Ziekenhuizen.
  • Dienstverband voor 20 uur voor 12 maanden met de intentie tot een vast dienstverband.
  • De werkdagen zijn de ene week maandag, woensdag, vrijdag en de andere week maandag en vrijdag. Flexibiliteit van werkdagen tijdens vakanties wordt verwacht.

Je kunt je motivatiebrief tot uiterlijk 26 mei a.s. richten aan Vanessa ten Brinke, Teammanager Poli Kindergeneeskunde. Bij inhoudelijke vragen bel of mail je met Vanessa, T. 06-25173678 of E. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek op 11 juni a.s. een meeloop dagdeel en een arbeidsvoorwaardengesprek. We zoeken een nieuwe collega per 1 september 2024.



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Bijdragen aan de beste zorg met jouw kennis en kunde
  • Werken aan je ontwikkeling met ons Leerplein
  • Meewerken in innovatieve en duurzame projecten
  • Doorgroeimogelijkheden binnen en buiten de zorg
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in