+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Functioneel Beheerder Apotheek Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.842 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de ziekenhuisapotheek en draag bij aan de klinische farmaceutische zorg in een omgeving. Als functioneel beheerder ben je de spil tussen zorgprocessen en IT, waarbij je de kans krijgt om met je kennis en ervaring bij te dragen aan de doorontwikkeling en professionalisering. Werk samen met een klein, maar gedreven team en bouw mee aan verbeteringen in de zorg. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Solliciteren kan tot en met 30 juni 2024

Functioneel Beheerder Apotheek

Ben jij degene met kennis en ervaring in het functioneel beheer van zorgprocessen en houd je van dynamiek en uitdaging?

Word dan bij ons die gedreven functioneel beheerder in de apotheek! In ons kleine team van collega functioneel beheerders krijg je de kans om mee te bouwen aan onze doorontwikkeling en professionalisering.

Als functioneel beheerder houd je het overzicht op de dagelijkse planning en organisatie en draag je zorg voor de centrale regie voor de systeemonderdelen van de software, samen met de ziekenhuisapotheker ICT.

Je bent een verbindende schakel tussen de eindgebruikers van het ziekenhuissysteem, centraal functioneel beheer en de leverancier. Je helpt mee onze apotheekmodules up-to-date te houden, waaronder het beoordelen en testen van de nieuwe releases van HiX.

Daarnaast ben je betrokken bij het uitvoeren van projecten en geef je scholing aan gebruikers van het EVS. Dit allemaal om het gebruik van de software optimaal in te richten voor gebruik, zodat met deze software op een zorgvuldige en efficiënte wijze het medicatieproces ingericht is. Een werkplek waar jij jouw enthousiasme kan inzetten om gezamenlijk te werken aan verbetering van werkprocessen, samenwerking of communicatie!

Je komt te werken met 3 collega’s die functioneel beheer combineren met een baan als apothekersassistent. We werken nauw samen met centraal functioneel beheer en superusers op de werkvloer. Ons team is sterk in groei en ontwikkeling, waarbij we op zoek zijn naar een functioneel beheerder die ons kan helpen verder te professionaliseren. Kom jij ons team versterken?


Werken in de ziekenhuisapotheek

De ziekenhuisapotheek voorziet in de farmaceutische zorg van Rijnstate in de regio Arnhem/Liemers. De regionale ontwikkeling van klinisch farmaceutische zorg en transmurale samenwerking zijn belangrijke aandachtsgebieden van de ziekenhuisapotheek.

De klinische dienstverlening (KD) is naast productie & lab klinische farmacie, logistiek & administratie en poli-apotheek één van de vier afdelingen binnen de ziekenhuisapotheek. Het KD-team bestaat uit 42 apothekersassistenten die nauw samen werken met de farmaceutisch medewerkers. Totaal zijn er in onze ziekenhuisapotheek ruim 150 medewerkers werkzaam, waaronder acht ziekenhuisapothekers, drie poli-apothekers, een instellingsapotheker en twee ziekenhuisapotheker in opleiding.

Functioneel Beheer Apotheek ondersteunt de processen rondom medicatie in Rijnstate als zelfstandig functionerend team vanuit de ziekenhuisapotheek. We zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en doorontwikkeling van de HiX apotheekmodules, zoals het elektronisch voorschrijfsysteem, bereidingen en poliapotheek. Ook heeft Functioneel Beheer Apotheek een belangrijke rol in informatieadvies en projectmanagement.


Jouw vaardigheden
  • Afgeronde hbo opleiding, bijvoorkeur op het gebied van IT en en Business, informatica, functioneel beheerder of soortgelijk.
  • Kennis en ervaring met HiX is een pré. 
  • Kennis van en inzicht in de werkprocessen van een ziekenhuis, het liefst binnen de apotheek. 

Je hebt analytisch inzicht en beschikt over probleemoplossend vermogen. Tevens kun je goed plannen en organiseren, motiveren en samenwerken.  Zorgvuldig en nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend. In jouw contacten met artsen, patiënten en apotheekmedewerkers ben je sociaal en communicatief vaardig, flexibel en servicegericht.  Daarnaast ben je bewust van jouw handelingen en in staat risico’s in te schatten en je verantwoordelijkheid te nemen. 


Rijnstate biedt jou:
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao ziekenhuizen. FWG 55 (max. € 4.842,- op basis van een fulltime dienstverband). Per 1 juni 2024 zal het salaris met 5% verhoogd worden wegens een CAO verhoging. Inschaling hangt af van genoten opleiding en ervaring.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 32 uur voor de duur van 18 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.

Je CV en motivatie kun je richten aan Chambica Visser, teammanager Klinische Dienstverlening en Apotheek Rijnstate.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chambica via 088 - 005 6330 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. De procedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek. Na ontvangst van je sollicitatie nemen wij contact met je op.



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Bijdragen aan de beste zorg met jouw kennis en kunde
  • Meewerken in innovatieve en duurzame projecten
  • Werken aan je ontwikkeling met ons Leerplein
  • Hybride werken met het Rijnstate Werkmodel
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in