+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Projectleider Complexe Bouwprojecten (Arnhem) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Goodijk Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de uitdagende wereld van complexe bouwprojecten als Projectleider. Jouw rol is cruciaal in het leiden van projecten vanaf de initiële kostenberekeningen tot aan de oplevering. Je beheert budgetten, coördineert projectteams, en zorgt voor effectieve communicatie met alle stakeholders. Jouw leiderschap is essentieel voor het succes, terwijl je ook toezicht houdt op planning, kosten en kwaliteit. Een unieke kans om je projectmanagementvaardigheden te versterken in een omgeving. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Hoe groter de bouwlocatie, hoe meer materialen en mankracht er nodig zijn. Hoe dichtbevolkter de omgeving, hoe meer mensen hinder ervaren van de werkzaamheden. En hoe hoger het budget, hoe meer stakeholders op verschillende niveaus erbij betrokken zijn. Al deze verschillende factoren samen maken een bouwproject complex. Als Projectleider Complexe Bouwprojecten is het aan jou om dit van begin tot eind in goede banen te leiden. Van de eerste kostenberekeningen tot en met de oplevering. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het budget, de projectteams en houdt opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers op de hoogte. Tijdens de uitvoering houd je toezicht op de planning, kosten en kwaliteit en stuurt waar nodig bij. Je bent een echte teamplayer, het aanspreekpunt voor iedereen die bij het project betrokken is.



Gevraagd

Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een aannemer die werkt aan uiteenlopende projecten op het gebied van grondgebonden woningen, appartementencomplexen, commercieel vastgoed in combinatie met wonen, renovatie en transformatie. Een bouwer met toekomstperspectief voor klant en collega! Elke medewerker binnen het bedrijf heeft zijn of haar eigen kennis en kunde binnen de bouw en binnen de organisatie is veel ruimte voor werkplezier en persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in