+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

HR begeleider FLEX Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-team Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-team Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.139 p/m

Vacature in het kort

Als intercedent bij Tempo-Team krijg je de unieke kans om als talentbegeleider aan de slag te gaan voor flexwerkers bij Nationale Nederlanden. Deze rol biedt een mix van gespreksvoering, talentontwikkeling en administratieve taken. Met een focus op persoonlijke groei, een competitief salaris, een ruim benefit budget voor extra s of uitkering in euro's, een thuiswerkvergoeding, en een interessante bonus- en aandelenregeling, is dit een uitdagende en belonende positie. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Hé jij daar! Zin in een baan met veel werkplezier? Wij staan te springen om jou! 

Als HR begeleider FLEX bij Tempo-Team ben jij hét aanspreekpunt voor alle flexwerkers die bij onze klant Nationale Nederlanden werken. Jij wordt namelijk onze talentbegeleider. Jij mag onder andere de ontwikkelgesprekken en verzuimgesprekken voeren. Hoe leuk is dat? Eigenlijk heb jij een hele diverse rol, waarbij je gespreksvoering, het begeleiden van de talenten en administratieve taken combineert.


 

Dit verdien je als HR begeleider FLEX

Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. 


Kort samengevat:
  • Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier.
  • Een onvergetelijk inwerktraject en focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
  • Competitief salaris in schaal 5 van de Randstad CAO (Senior Supportspecialist) wat ligt tussen de €2.550 en € 3.139,- bruto per maand, afhankelijk van je relevante werkervaring in de arbeidsbemiddeling;
  • Een benefit budget van 12,347% (waarvan 8,5% vakantiegeld) om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sport, een fiets, maar je kan het ook uit laten keren in euro's;
  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek.
  • Een interessante bonus en aandelenregeling;
  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen. Hup, pak je koffers maar!;
  • Alles top geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen;
  • De mogelijkheid om hybride (deels thuis) te werken.
 

Wat doet een HR begeleider FLEX?

Kort door de bocht: mensen verbinden met én begeleiden in werk. Het is een uitdagende baan, waarbij jij alles regelt voor de flexwerkers als het gaat om HR gerelateerde zaken. Van HR administratie tot verzuimbegeleiding en van het begeleiden van jouw talenten naar een mooie volgende stap. 

  • Jij bent zichtbaar en toegankelijk voor de flexwerkers. Speelt er iets? Jij steekt de koppen bij elkaar en vindt altijd weer een oplossing! Jij bent een stevige gesprekspartner die zich durft uit te spreken, mensen durft aan te spreken, maar ook kan incasseren en openstaat voor feedback!
  • Jij kijkt naar nieuwe mogelijkheden voor jouw talenten. Zie je een mooie kans om door te groeien? Jij maakt het bespreekbaar!
  • Administratie, tsja dat hoort er ook bij. Geen ge-ja-maar, jij doet dat gewoon. Netjes en overzichtelijk. Top! 
  • Maar natuurlijk weten ze jou ook te vinden voor een kop koffie, zodat jullie even kunnen bijpraten over hoe de eerste dagen zijn geweest op het werk.
 

Dit heb jij in huis als HR begeleider FLEX

Ben jij onze nieuwe collega? Dan ben jij op korte termijn voor minimaal 32 uur per week beschikbaar en herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Koppie koppie! Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je vindt persoonlijk contact het leukste wat er is. Het liefst praat je de hele dag met mensen, hoe mooi dat je daar je baan van kunt maken!
  • Luisteren en doorvragen. Je kan goed luisteren en je inleven, waardoor je precies weet hoe je de flexwerkers, kandidaten en klant het beste helpt. 
  • Loopt je dag helemaal anders? Geen probleem. Je bent flexibel en schiet niet snel in de stress. Even prioriteren, schuiven en opgelost. Hoppa! 
  • Jij bent woonachtig in het gebied tussen Nijmegen, Utrecht en Zwolle en hebt rijbewijs B en een auto. Je bent bereid om enkele keren per maand naar één van de locaties Zwolle, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam te reizen.
  • De zakelijke dienstverlening is bekend terrein voor jou! Jij weet hoe het is om voor een groot (key) account te werken en weet je draai makkelijk te vinden in een complexere, nieuwe werkomgeving.
 

Jouw thuisbasis als HR begeleider FLEX

Je bent als HR begeleider FLEX regelmatig op locatie te vinden in Arnhem, zodat jij makkelijk te vinden bent voor onze flexkrachten. Maar natuurlijk kun je ook gewoon lekker thuiswerken of op een van de Tempo-Team vestigingen in jouw regio. Je werkt samen met een energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling houden. Collega’s die gewend zijn hard te werken, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid, dat is toch ook wat jij belangrijk vind in je werk? Het gaat hier om een landelijke rol. Nationale Nederland heeft locaties in Arnhem, Zwolle, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. In eerste instantie zul je vooral te vinden zijn in Arnhem, maar de andere locaties zijn groeiende, dus je moet ook bereid zijn om af en toe naar Den Haag, Rotterdam en Amsterdam te reizen.


 

Werken als HR begeleider FLEX, dat lijkt je wel wat!

Yes! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent geworden na het lezen van deze vacature. Bij vragen mag je altijd even mailen naar Talent Acquisition Specialist Chantal van Gent via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Al zeker van je zaak? Mooi! Solliciteer dan door op de ‘solliciteer nu’ button te klikken. We spreken je snel!

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in