+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige revalidatie Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.600 - € 4.800 p/m
 

Locatie

Arnhem
 

Vacature in het kort

Als verpleegkundige in de revalidatie speel je een cruciale rol in het bieden van specialistische zorg en het opbouwen van persoonlijke banden met patiënten. Je werkt samen in een multidisciplinair team om de gezondheid te bewaken en direct in te grijpen bij veranderingen. Bij Maandag® krijg je de kans om met een vast contract of andere flexibele regelingen te werken, afgestemd op jouw voorkeuren, en bieden we uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als verpleegkundige zorg je dat de patiënten voorop staan en doe je er alles aan om hun de zorg te verlenen die ze nodig hebben en bouw je een persoonlijke band met ze op. Jij kan goed je hoofd koel houden, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrokken. Daarbij beschik je over een groot reflectief vermogen. Je krijgt energie als je bezig bent met het verlenen van specialistische zorg, signaleert en bewaakt de gezondheid van de patiënten en schakelt direct als je verandering opmerkt. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met je team met andere verpleegkundige, artsen en fysiotherapeuten. Samen stemmen jullie je aanpak hierop af. Dit met het doel om het maximale uit jullie deskundigheid te halen en de meest efficiënte en persoonlijke zorg te verlenen.

Lijkt werken als Verpleegkundige in de Revalidatie iets wat bij jou past? Solliciteer direct via onderstaande knop! Meer informatie of vrijblijvend een keer kennismaken met een kop koffie? Bel naar 06 57 63 71 85 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen
  • Diploma MBO- of HBO-verpleegkundige (BIG)
  • Je draagt bij aan een positief werk- en leerklimaat
  • Kan zowel zelfstandig werken maar werkt ook graag met collega’s, familie en mantelzorgers
  • Beschikt over een Rijbewijs B
  • Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundige revalidatie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in