+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Monteur - Assen Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WERQ Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B), Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Jij bent de technische ster die zich moeiteloos beweegt binnen water- en installatietechniek! Zelfstandigheid zit in jouw aard en vooruitdenken is jouw specialiteit. Werken op afstand, zelfs tijdens opwindende festivals met storingsdiensten, spreekt jou enorm aan. Als dit bekend klinkt, dan zit je hier op de juiste plek!

Wat wordt er van je verwacht?
Jij bent het meesterbrein achter de sanitaire oplossingen op diverse festivals. Bij aankomst plaats je de sanitaire voorzieningen als een puzzel op de perfecte plek. Met precisie sluit je leidingen aan en zorg je voor een vlekkeloze afvoer. Altijd een stap vooruit, heb je zelfs een noodplan paraat. Zodra alles is aangesloten, ben je alert om mogelijke problemen voor te zijn. Het is niet jouw taak om het festivalterrein schoon te houden - daar zijn anderen voor. Maar als er een verstopping is? Daar draai jij je hand niet voor om.

Na het festival vertrek je naar ons kantoor in Assen. Daar pak je gelijk het onderhoud op. Lampen vervangen of nieuwe wc-brillen plaatsen? Geen enkel probleem voor jou.

Flexibele uren zijn voor jou geen probleem. Op een festival heb je zelfs de vrijheid om het terrein te verkennen. Vroeg opstaan? Voor jou geen enkel probleem!

Over het bedrijf
Jouw nieuwe werkgever levert tijdelijke sanitaire oplossingen voor evenementen en festivals. Ze bieden hoogwaardige mobiele toiletten, douches en wasunits in verschillende varianten, inclusief speciale voorzieningen voor mensen met een beperking. Hun focus ligt op topkwaliteit, uitstekende service, het nakomen van afspraken en actief meedenken met klanten. Het doel is om opdrachtgevers volledig te ontzorgen en langdurige samenwerkingen op te bouwen. Recentelijk zijn ze samengegaan met een bedrijf dat stroom, water, licht en warmte levert op festivals en evenementen. Voor deze nieuwe afdeling ben jij de pionier, met mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Uiteindelijk kan je zelfs een team gaan leiden.



Gevraagd

Jouw profiel

Je gedijt in zelfstandig werken. Klantvragen beantwoorden of problemen oplossen is voor jou een tweede natuur. In het begin loop je mee met een ervaren collega, maar uiteindelijk ben je klaar om zelfstandig te opereren, en dat zie je als een uitdaging. Je bent proactief en vindt snel oplossingen voor problemen die je tegenkomt, zoals het opmerken van een verstopte waterafvoer bij het aansluiten van systemen. Je hebt hier al een oplossing voor bedacht nog voordat het een groot probleem wordt. 

  • Je deelt graag suggesties om werkprocessen te verbeteren voor toekomstige opdrachten. 
  • Representatief zijn en goede communicatieve vaardigheden hebben zijn jouw sterke punten. Je bent het gezicht van het bedrijf en staat open voor mogelijke samenwerkingen, bijvoorbeeld op het gebied van elektriciteit en licht.
  • Je draait je hand niet om voor het draaien van een storingsdienst tijdens een festival. Je staat altijd klaar om problemen op te lossen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime positie met mogelijkheid tot verlenging bij de opdrachtgever zelf.
  • Een zelfstandige rol waarbij je aanvankelijk wordt begeleid door een ervaren collega totdat je alles onder de knie hebt.
  • Een bruto maandsalaris tussen 2.500,- en 3.100,-, afhankelijk van je ervaring en expertise.
  • Een volledig uitgeruste werkbus waarmee je naar evenementen en festivals kunt rijden.

Ben jij een monteur die op zoek is naar een zeer zelfstandige rol? Bezit je representatieve en communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan via de onderstaande knop of Neem voor meer info contact op met Clayton!



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2133781

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in