+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Full Stack .NET Ontwikkelaar Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yelgo

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Full Stack .NET Ontwikkelaar

Waar ga jij aan de slag?

Je gaat aan de slag bij een bedrijf actief in de software en IT voor Agribusiness en MKB. Je zult deel uitmaken van het team Q-ray. Bij Q-ray streven we ernaar om complexe problemen te vereenvoudigen tot slimme en zinvolle softwareoplossingen, met als uiteindelijk doel samen impact te creëren. We zijn een team dat niet gelooft in saaie projecten of bureaucratische rompslomp, maar in directe communicatie en een dynamische omgeving waarin collega's gedreven zijn om vooruitgang te boeken.

Als onderdeel van een grotere organisatie, bestaande uit meer dan 75 toegewijde professionals, wordt ons dagelijks werk bij Q-ray gedreven door het verlangen om uit te blinken. We geloven in het transformeren van kennis naar waarde die praktisch toepasbaar is voor anderen. Vanuit onze locaties in Hoogeveen en Wageningen bedienen we vanuit ons unieke expertisegebied diverse domeinen met onze softwareoplossingen


Wat ga jij doen?

Als full stack .NET-ontwikkelaar ben jij van a tot z betrokken bij onze maatwerkprojecten, variërend van software- en BI-oplossingen tot applicaties en dataplatforms. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat je echt wat opbouwt. Een op kennis en inhoud gebaseerde langetermijnrelatie met de klant, maar ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel richting een succesvol verloop van het project. Hier kun jij overigens heel goed mee omgaan. Zoals gezegd is deze functie bedoeld voor de full stack .NET-ontwikkelaar die toe is aan de volgende stap. Dat houdt bij ons in dat jij een belangrijke rol speelt in het bedenken van de best passende oplossing voor klantvraagstuken en je wensen en mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart brengt. Hierbij krijg je alle ruimte om je eigen ideeën en visie te delen. Je wordt door zowel de klant als je directe collega’s gewaardeerd om die input. Dat is de sfeer waarin wij dagelijks werken. 


Wat vragen wij van jou als Full Stack .NET Ontwikkelaar

Onze medewerkers zijn de kern van ons succes. Met hun expertise en vaardigheden vormen zij de ruggengraat van ons team en tillen zij elk project naar een succesvol einde. Als persoon met een scherp oog voor detail, voeg jij substantiële waarde toe aan ons team. Je bent bedreven in het identificeren van knelpunten en hebt de moed om mogelijke oplossingen aan te dragen. Zowel in de rol van technisch projectleider als actieve teamspeler voel jij je thuis. Je hebt het talent om technische uitdagingen om te zetten naar praktische oplossingen.

Daarnaast:

  • Beschik je over expertise en praktische ervaring met .NET en C#, en is kennis van Angular en Blazor een pluspunt;
  • Heb je aantoonbare ervaring in jouw vakgebied;
  • Ben je in het bezit van minimaal een HBO-werk- en denkniveau;
  • Heb je affiniteit met webontwikkeling, zowel op het gebied van API's, backend als frontend;
  • Heb je affiniteit met data en databases;
  • Heb je een voorsprong als je eerder hebt gewerkt binnen de kennisgebieden van food, feed en/of flowers.
Wat bieden wij jou?

Een goede pensioenregeling, een flexibel aantal vakantiedagen, een marktconform salaris, mogelijkheden om thuis te werken en een goede werk-privébalans krijg je sowieso. Daarnaast ben je onderdeel van een informeel en hecht team. Het levert ook een bijdrage aan je persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en teamgeest. Je krijgt een verantwoordelijke baan, waarin je samen werkt aan de verdere groei van dit innovatieve bedrijf


Waarom kies je voor Yelgo?
Solliciteer Direct
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in