+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Planvoorbereider Renovatie Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Word jij de onmisbare schakel als Planvoorbereider Renovatie? We zoeken iemand die bruist van energie en altijd op zoek is naar de beste oplossingen in de bouw. Jij bent de expert in het voortraject en laat niet los voordat de eerste werkzaamheden zijn gestart. Binnen ons team Renovatie ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en calculatie van de bouwplannen. Een uitdagende rol waarbij je van begin tot eind betrokken bent bij het project en jouw creativiteit en proactieve instelling worden gewaardeerd.

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het verzamelen van alle benodigde informatie voor het technische ontwerp en controleert de onderlinge samenhang van projectgegevens. Door te sturen op kosten en techniek houd je rekening met alle interesses van de partijen. Je maakt budget- en elementenramingen en onderzoekt de bouwmethodiek. Tot slot controleer je alle contractstukken en gemaakte afspraken om zeker te zijn van een succesvol project.



Gevraagd

Als Planvoorbereider Renovatie heb jij een proactieve instelling en werk jij graag samen met collega's en co-makers. Je hebt een HBO technische opleiding in bijvoorbeeld bouwkunde en enkele jaren ervaring in de calculatie, werk- of planvoorbereiding. Je bent nauwkeurig, stressbestendig en klantgericht. Daarnaast is het een pré als bekend bent met Ibis-trad, Revit en Solibri.



Aanbod

Wij bieden jou de ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen binnen een fijne cultuur met gezellige, open en vriendelijke collega’s. Samenwerking, klantgerichtheid, betrokkenheid en werkplezier staan bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat jij je werk met plezier en enthousiasme uitvoert en bieden daarvoor goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Goed salaris (tot €5.500,-)
  • Een prettige werksfeer in een dynamische omgeving
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een contract voor een jaar met intentie tot vast contract


Bedrijfsomschrijving

Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze profielschets? Dan maken we graag kennis met jou! Stuur je CV en motivatie via de button hieronder en laat ons zien wat jouw meerwaarde is. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in