+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Senior Financieel Beheer Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Multiselect Publiek

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Multiselect Publiek

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Wil je deelnemen aan uitdagende maatschappelijke projecten? In een organisatie die jouw inbreng waardeert en waar luisteren, durven en leren centraal staan?

Bij ons werken we samen met inwoners en bedrijven aan het versterken van onze gemeente voor de toekomst. We hebben opwindende plannen en zijn op zoek naar gepassioneerde individuen. Bij ons kun je actief bijdragen, jezelf ontwikkelen en groeien.

Wij bij Multiselect Publiek werken dagelijks aan de toekomst van Nederland. Dat doen we door professionals met elkaar te verbinden. We hebben een fantastische positie voor je open als Senior financieel beheer in Assen. Je werkt in een dynamisch en gepassioneerd team aan het financieel beheer van onze projecten. Of je nu bijdraagt aan de projectplanning of je collega's adviseert over financiën, jij bent de drijvende kracht achter onze successen. En dit is nog maar het topje van de ijsberg van de kansen die deze functie biedt!

Bij Multiselect Publiek bieden we je een competitief salaris, een aantrekkelijk keuzebudget en volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. En laten we niet vergeten dat je werkzaam zult zijn in een branche die een positieve impact maakt op de wereld.

Klinkt dit als de kans waar je op gewacht hebt? Zet dan nu de stap en wordt Senior Financieel Beheer in Assen en Neem voor meer info contact op met Karst Sieffers via 06 - 82 29 87 18 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 


Functieomschrijving

Door het vertrek van een collega zoeken we een senior financieel beheerder met passie voor uitdagingen, om onze financiële administratie te optimaliseren. Ons team groeit en verandert, met nieuwe structuren en collega's. We streven naar een sterke financiële basis, maar er zijn nog uitdagingen met processen, systeemconfiguratie, en begrotingsnauwkeurigheid. Het opstellen van jaarrekeningen en verantwoording is complex, maar we werken aan verbeteringen. We hebben ook een interim coördinator financieel beheer om rollen te ontwikkelen en versnellen.

  • Zorgen voor een correcte en efficiënte inrichting van de financiële administratie en projectadministraties.
  • Zorgen dat de financiële administratie (begroting en exploitatie) juist, tijdig en volledig is, dit in samenwerking met de kwaliteitsmedewerker financiën, financieel consulenten en andere collega's van het team en in de organisatie;
  • Opstellen van de jaarrekening (balans en toelichting);
  • Aanspreekpunt accountants

Vacature-informatie

Wat wij jou als Senior Financieel Beheer bieden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een competitief salaris 
  • Een royaal keuzebudget van ongeveer 18% van je bruto maandsalaris
  • Teammanagers Mens en Ontwikkeling, die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleren

Functie-eisen
  • Een afgeronde Hbo opleiding of hoger opgeleid richting accountancy of bedrijfseconomie.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een (vergelijkbare) rol van senior financieel beheer bij een gemeente.
  • Kennis van de ins en outs van Key2Financien

Voel je vrij om te solliciteren, ook als je net niet aan alle vereisten voldoet. We zoeken vooral enthousiaste en leergierige mensen die samen met ons willen groeien!


Solliciteren bij

Voldoe je nog niet volledig aan deze eisen, maar ben je wel super gemotiveerd? Dan nodigen we je alsnog uit om te solliciteren. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen! Meer weten over de functie van Senior Financieel Beheer in Assen? Neem voor meer info contact op met Karst Sieffers via 06 - 82 29 87 18 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Bouw mee aan de duurzame toekomst van Nederland en pak deze kans!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in