+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Geslaagd en op zoek naar een baan? Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wie Zorgt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Heb jij onlangs jouw diploma Verzorgende IG, Verpleegkundige, MMZ of Social Work behaald en ben je klaar om de werkvloer op te gaan? Fantastisch! Maar wellicht vraag je je af welke doelgroep het beste bij jou past. Misschien wil je eerst proeven van verschillende doelgroepen voordat je een definitieve keuze maakt. Dan hebben wij dé perfecte mogelijkheid voor jou: flexwerk in de psychiatrie, verslavingszorg, met verstandelijk beperkten, lichamelijk beperkten, ouderen of met de jeugd.

Bij ons krijg jij de kans om waardevolle ervaring op te doen en tegelijkertijd trainingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Wij begrijpen dat een goede start van jouw carrière van groot belang is en daarom bieden wij jou een uitdagende en inspirerende omgeving waarin jij kunt groeien als professional.

Als flexwerker binnen Wie Zorgt! zul je in aanraking komen met diverse doelgroepen, wat jou de mogelijkheid geeft om te ontdekken waar jouw passie ligt. Of het nu gaat om het ondersteunen van mensen met psychiatrische problematiek, het begeleiden van verslaafden naar herstel, het bieden van hulp aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, of het werken met kinderen en jongeren – wij hebben voor elk wat wils.

Naast het opdoen van ervaring zorgen wij er ook voor dat jij continu wordt uitgedaagd en bijgeschoold. Door middel van trainingen kun jij jezelf verder ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Wij geloven namelijk dat groei en succes hand in hand gaan.

Wat vragen wij van jou?

Allereerst heb je jouw zorggerelateerd diploma op zak, waarmee je aantoont over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. Daarnaast ben je gedreven, empathisch, flexibel en heb je een groot hart voor mensen. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar kunt ook goed functioneren binnen een team.

Wat bieden wij jou:

  • Wanneer je voor Wie Zorgt! werkt krijg je altijd het salaris, bijbehorende componenten zoals ORT, reiskosten en eindejaarsuitkering volgens de CAO van de organisatie waar je werkt en volgens de inschaling die bij dit werk hoort. Hier houden wij uiteraard rekening met je werkervaring. En dit bespreken wij tijdens onze kennismaking.
  • Je werkt op flexibele basis. Aan de hand van onze app bepaal jij zelf waar en wanneer je werkt.

Dus, ben jij geslaagd en klaar om jouw carrière in de sociale sector te starten? Wil jij ervaring opdoen bij verschillende doelgroepen terwijl je jezelf blijft ontwikkelen? Dan is deze flexibele functie ideaal voor jou! Solliciteer nu en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team. Samen kunnen we het verschil maken in het leven van anderen! Mail jouw cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Margriet helpt je graag via 06-506 249 30. 

Bekijk al onze vacatures op .

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in