+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

Logistiek medewerker Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe baan in de logistiek? Dan is dit jouw kans! In de omgeving van Assen zoeken we gemotiveerde mensen voor verschillende logistieke functies. Je kunt aan de slag als orderpicker, in een magazijn of als heftruckchauffeur. We bieden een goed salaris, reiskostenvergoeding, en mogelijkheden om door te groeien. Samen vinden we de perfecte plek voor jou. Kom jij ons team versterken? Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij werkzoekend, klaar voor een nieuwe uitdaging en fulltime of parttime beschikbaar als logistiek medewerker? Wil jij werken als orderpicker, in een magazijn of als heftruckchauffeur? Aarzel niet, zet vandaag nog de stap naar jouw nieuwe uitdaging en solliciteer direct op de website. Samen met jou bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en welke opdrachtgever het beste past bij jouw verwachtingen.

Wij bieden:

Een salaris vanaf 13,27 per uur vanaf 21 jaar. Reiskostenvergoeding, ploegentoeslag of doorgroeimogelijkheden, onze opdrachtgevers in omgeving Assen bieden ieder zijn eigen mogelijkheden. Wij gaan graag met jou in gesprek om de passende werkplek te vinden.

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker in de omgeving van Assen. Als logistiek medewerker ben je een belangrijk onderdeel van ons team. Afhankelijk van de werkgever speel je een cruciale rol in het verloop van het logistieke proces. Omdat jij verantwoordelijk bent voor het soepele verloop van deze processen, hebben wij een aantal functie-eisen vastgesteld. Als logistiek medewerker: • Heb je ervaring in een soortgelijke functie, of ben je bereid om deze op te doen • Beheers je de Nederlandse taal • Ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of ben je bereid dit te behalen • Ben je bereid om in ploegendienst te werken Voel jij je aangesproken door deze eisen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en kijken we uit naar onze mogelijke samenwerking.

Waar ga je werken:

Op zoek naar een baan in de logistiek? Verschillende werkgevers in de omgeving van Assen zoeken jou! Onze missie is helder: logistiek efficiënt, probleemloos en plezierig maken. Jij speelt hierin een cruciale rol. Samen met een betrokken, enthousiast team breng je dit tot stand. De werksfeer? Die is open, collegiaal en resultaatgericht. En ja, jij maakt ons team nog sterker! Dus, klaar om het verschil te maken? Ontdek de voordelen van werken in Assen. Wees welkom bij ons!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in