+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Meppel, Verzorgende Ouderenzorg Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wie Zorgt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Wie Zorgt! hebben we een leuke kans voor Verzorgenden in Meppel. We vinden het belangrijk dat je je werk kunt combineren met andere dingen die je belangrijk vindt. Daarom kun je bij ons zelf kiezen wanneer je werkt. Of je nu extra uren wilt of juist wat meer structuur, er is altijd een mogelijkheid die bij jou past. Ook kunnen we praten over vaste uren. We waarderen onze medewerkers en zorgen goed voor ze, met ruimte om te groeien en plezier te hebben in het werk. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Verzorgende Meppel

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Wil je graag flexibel werken? Zoek dan niet verder! Bij Wie Zorgt! hebben wij momenteel een vacature voor een Verzorgende IG in Meppel, binnen de ouderenzorg.

Bij Wie Zorgt! geloven we dat iedereen recht heeft op goede zorg en ondersteuning. Daarom bieden wij onze medewerkers veel keuze en flexibiliteit, zodat zij hun werk kunnen combineren met andere activiteiten in het leven. Of je nu op zoek bent naar extra uren naast je huidige baan of juist meer structuur wilt met vaste uren, bij ons is er altijd wel een optie die bij jou past.

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging en verpleging aan ouderen binnen een intramurale setting. Je werkt samen met een team van enthousiaste professionals om ervoor te zorgen dat de cliënten de beste zorg ontvangen. Je helpt hen bij dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden en eten, maar ook bij het verstrekken van medicatie en het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Wat maakt deze functie zo interessant?

Ten eerste heb je bij Wie Zorgt! de mogelijkheid om zelf je uren te bepalen. Of je nu liever overdag, ’s avonds of in het weekend werkt, wij hebben altijd wel diensten beschikbaar die aansluiten op jouw wensen en beschikbaarheid. Daarnaast bieden wij in overleg ook contracturen aan, zodat je kunt genieten van de voordelen van een vast contract.

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij het volgende:

  • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3
  • Ervaring binnen de ouderenzorg is een pré

Wij geloven dat onze medewerkers het verschil maken in de zorg die zij bieden. Daarom bieden wij naast flexibiliteit ook goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij Wie Zorgt! vinden we het belangrijk dat jij als medewerker groeit en plezier hebt in je werk.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Verzorgende IG in Meppel binnen de ouderenzorg? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren bij Wie Zorgt! Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze cliënten de beste zorg krijgen die ze verdienen.

Mail jouw cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Neem voor meer info contact op met Margriet Kroezen via 06-506 249 30.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in