+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Vakantiekracht Provincie Drenthe Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Care4 Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 13e maand

Vacature in het kort

Duik deze zomer in de zorg en verdien bij terwijl je spaart voor je volgende vakantie! Bij Care4 Group kun je flexibel aan de slag als helpende, verzorgende-IG of verpleegkundige in diverse zorginstellingen. Geniet van de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen, waardoor deze baan perfect te combineren is met je studie, andere baan of privéleven. Ontvang een 13e maand, doe ervaring op in verschillende settings, en maak kans op een vaste aanstelling na de zomer. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Het duurt nog even, maar voordat je het weet is het al zover: zomervakantie. De tijd om al die leuke dingen te gaan doen die al op je planning stonden, bijvoorbeeld een heerlijke zonvakantie aan de Costa del Sol of die stedentrip naar Lissabon. Maar zoals zoveel, kost ook dit geld. Tijd om alvast te gaan beginnen met sparen!

Care4 Group helpt je hier graag bij, wij zoeken namelijk nog enthousiaste (vakantie)krachten die een extra zakcentje willen bijverdienen. Je kan als helpende, verzorgende-IG of als verpleegkundige aan de slag bij verschillende grote zorginstellingen. Zo ben jij van betekenis in de zorg, doe je extra ervaring op en spaar jij voor een fantastische zomer.


Wat ga jij doen

Je komt te werken binnen diverse verpleeg- en verzorgingshuizen waarbij je de regie houdt over je eigen agenda. Jij bepaalt namelijk wanneer je werkt, waardoor deze (bij)baan goed te combineren valt met je opleiding, andere baan of privé situatie.

Tijdens je dienst ondersteun je de cliënten met de alledaagse handelingen: na het opstaan help je met het wassen en aankleden en ondertussen bied je een luisterend. De behoefte van de cliënt staat altijd centraal. Jouw hulp is vooral gericht op ondersteuning zodat de cliënt zoveel mogelijk zelf kan blijven doen. Daarnaast help je ook bij het eten en bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw aanwezigheid maakt een wereld van verschil, niet voor niks zijn de bewoners elke dag weer blij om jou te zien!


Wat neem jij mee
  • Een afgeronde zorgopleiding als helpende. Nog geen zorgdiploma, maar ten minste 2e jaars student van de opleiding(en) verzorgende-IG, verpleegkundige of hbo-verpleegkundige? Ook dan nodigen we je graag uit om te reageren.
  • Stage- of werkervaring.
  • Een groot hart voor de zorg.

Wat krijg jij ervoor terug
  • Om te sparen heb je natuurlijk geld nodig, bij Care4 Group word je uitbetaald volgens de cao VVT.
  • Ben je ZZP'er en wil je in de zomer een keer in een andere keuken kijken? Bel ons voor de mogelijkheden: 050 - 521 81 53
  • Extra leuk: je hebt recht op een 13e maand wat het sparen weer wat makkelijker maakt.
  • Je hebt de kans om ervaring en kennis op te doen binnen verschillende zorginstellingen. Maakt je werk ook weer afwisselend.
  • Regie over jouw eigen agenda. Werk je het liefst in de weekenden of juist avonddiensten? Geen probleem. Geef vooral je wensen aan.
  • Een werkgever die 24/7 bereikbaar is voor al jouw vragen en ook graag met je meedenkt.
  • Bevalt het werken bij Care4 Group goed? Een vaste (bij)baan na de zomerperiode behoort ook zeker tot de mogelijkheden!

Informatie en Sollicitatie

Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij en wil je snel kennismaken met ons. Als je je CV mailt naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. zal onze recruiter zo snel mogelijk contact met jou opnemen om een kennismaking in te plannen. 
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in