+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Medewerker verkeersvoorzieningen Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.185 - € 2.500 p/m

Vacature in het kort

Hou je van buiten werken en wil je meehelpen aan veilige wegen? Dan is de vacature voor medewerker verkeersvoorzieningen iets voor jou. Je gaat hekken plaatsen, verkeersborden zetten en zorgen dat het verkeer veilig kan doorstromen. Dit werk doe je vooral 's nachts. Je krijgt de kans om voor langere tijd te werken en kunt verschillende cursussen volgen. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij in staat fysieke werkzaamheden uit te voeren? Ben je bereid om in de nachten te werken en wil je een bijdrage leveren aan een veilig weggennet? Reageer dan op onze leuke vacature voor medewerker verkeersvoorzieningen.

Bij wegwerkzaamheden of bij een ongeval is het het van groot belang dat de wegen op een veilige wijze worden afgesloten. Als medewerker verkeersvoorzieningen lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Je plaatst hekken, bakens en verkeersborden en zorgt ervoor dat de wegen op een veilige wijze worden afgesloten. Ook zorg je ervoor dat het verkeer wordt omgeleid. Je draagt bij aan een vlotte doorstroming en veiligheid tijdens wegwerkzaamheden. De werkzaamheden zijn vooral in de nachten omdat er dan het minste verkeer onderweg is.


Functie eisen
  • Rijbewijs B(E).
  • VCA- certificaat of bereid deze op kosten van Abiant te behalen.
  • in het bezit van veilig werken langs de weg of BRL (pré).
  • Bereid om 's nachts te werken en in wisselende diensten.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Assen, beschikt over gecertificeerd personeel en zet zich in voor veilige verkeersmaatregelen, variërend van wegafzettingen tot verlichting tijdens werkzaamheden op (snel)wegen.


Wat wij bieden

Abiant biedt jou een uitdagende buitenfunctie waar je voornamelijk in de nachten werkt. Je krijgt de kans om voor langere tijd bij onze opdrachtgever te werken. Onze medewerkers zijn al jaren met plezier aan de slag bij deze opdrachtgever. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verschillende cursussen en rijbewijzen te behalen. Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en ligt tussen €2.185,- en €2.500,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, exclusief toeslagen voor het werken in de nachten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in