+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Mogelijkheden Startende Engineer Werktuigbouwkunde Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Xelvin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Xelvin

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Ben je net afgestudeerd als ingenieur en op zoek naar een baan in de regio Drenthe? Wij helpen je de juiste keuze te maken. We hebben een groot netwerk van technische bedrijven waar je aan de slag kunt. Of je nu wilt tekenen, voorbereiden, construeren of als engineer aan de slag wilt, wij hebben mogelijkheden voor jou. Bij ons kun je snel groeien door opleidingsprogramma s en budgetten. We zorgen dat je waardevol wordt en helpen je jouw carrièredoelen te bereiken. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Mogelijkheden Startende Engineer Werktuigbouwkunde regio Drenthe
Met trots mag jij jezelf een engineer noemen en je oriënteert je op jouw eerste (echte) baan als ingenieur. In regio Drenthe zijn volop mogelijkheden voor startende engineers maar misschien niet allemaal bij je bekend. Of heb je twijfels welke functie nou het beste bij je past. Misschien wil je al snel van onmisbare waarde zijn en ben je benieuwd hoe je dit kan bereiken. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Welke keuze is het beste voor jouw?
Je staat aan het begin van je carrière en oriënteert je in een functie, branche of bedrijf die het beste bij je past. Wij begrijpen dat het lastig is en helpen je daar graag bij door ons netwerk technische opdrachtgevers aan je te presenteren. Afhankelijk van je wensen selecteren wij het bedrijf en functie dat het beste bij je past.

Waar bestaat jullie netwerk uit?
Ons netwerk bestaat uit lokale en (inter)nationaal bekende bedrijven in de
techniek. Bedrijven in de (maak)industrie, chemie, process en machinebouw in Drenthe. Bedrijven waar je aan kunt denken zijn Emmtec Engineering, Apollo Coevorden, Fokker, Scania Friesland Campina, Batenburg, Beenen en Astellas.

Voor welke functies kan ik bij Xelvin terecht?
Regelmatig zijn wij op zoek naar tekenaars, werkvoorbereiders, constructeurs en (lead)engineers en maintenance engineers. Wij vinden voor kandidaten met een opleidingsachtergrond in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica en technische bedrijfskunde een passende functie.

Hoe kan ik mij in rap tempo ontwikkelen zodat ik snel van onmisbare waarde ben?
Om jezelf als persoon of in je functie (daarna) verder te ontwikkelen hebben we bij Xelvin verschillende smaken waar je uit kan kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een opleidingsprogramma of een opleidingsbudget die je kan gebruiken voor een cursus. Mocht je hier meer informatie over willen dan kun je het beste bellen naar 06- 13590241.

Kortom:
Wij hebben de expertise en tools in huis om jou de beste start van je carrière te geven. Een netwerk, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden en spraakmakende opdrachtgevers om je snel te laten accelereren in je loopbaan. Samen met jou gaan wij graag de zoektocht aan om jouw ambities te bepalen en waar te maken.

Heb je interesse heb wil je snel duidelijkheid over de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij, Sebastien Brecheteau en bel 06- 13590241. Een bakje koffie bij ons op de vestiging kan al een goede investering zijn voor nu of in de toekomst.

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO werktuigbouwkunde, elektrotechniek, chemie of mechatronica;
  • Je hebt 0-3 jaar ervaring;
  • Je bent gemotiveerd om je eerste meters op de arbeidsmarkt te maken;
  • Je hebt de mindset en ambitie om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied.


Bedrijfsomschrijving

Wij hebben specialistische kennis

Daar zit onze kracht. Onze specialistische kennis is de basis van onze manier van werken. We denken inhoudelijk mee. We durven stappen te zetten. Dat zie je ook terug in ons team. Stuk voor stuk enthousiaste, ondernemende geesten die van aanpakken weten. Deze combinatie van vakkennis en gedrevenheid maakt ons veel meer dan een detacheerder. We zijn ook adviseurs en sparringpartners.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in