+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Medewerker TT Assen Motul GP 2024 Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Circuit van Drenthe Holding

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Kom dan werken op het TT Circuit! Je kunt geld verdienen terwijl je geniet van het evenement. We zoeken mensen die op verschillende plekken willen helpen, zoals bij de kaartcontrole of als toezichthouder. Je kunt ook ingezet worden als parkeerwachter. Je werkt parttime in het weekend en krijgt een gratis lunchpakket. Plus, je hebt toegang tot de Manpower Academy. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij warm van ronkende motoren en heb jij 25 juni nog niks gepland? Hoe mooi zou het zijn als je er dit jaar bij het TT Circuit bent en daarbij ook nog eens een extra zakcentje kunt verdienen? Dat zakcentje komt trouwens neer op € 13,27 per uur. Zie jij dit wel zitten? Check de vacature en solliciteer vandaag nog!

Voor het TT Circuit in Assen is uitzendbureau Manpower op zoek naar allround evenement medewerkers.

Als medewerker evenementen ben jij multi-inzetbaar op het TT circuit. Bij dit event kennen zij de volgende vier functies: kaartcontroleur, toezichthouder, postcontroleur en parkeerwachter. Als kaartcontroleur sta jij bij de ingang om alle kaarten van de gasten te controleren. Als het nodig is, zal je ook gasten moeten weigeren. Als je wordt ingedeeld als toezichthouder houd jij toezicht op de tribunes. Bij escalaties schakel jij een gecertificeerde beveiliger in.

Als postcontroleur zorg jij ervoor dat enkel bevoegde mensen toegang hebben tot de betreffende locaties. Tot slot kun je ook als parkeerwachter ingezet worden. In die functie begeleid je alle gasten naar de juiste parkeerplek.  Je kunt voor alle functies ingezet worden, dus jouw precieze werkzaamheden zijn voor nu nog een verassing!  

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 13,27 per uur  
  • Parttime baan vanaf 8 uur in het weekend
  • Gratis toegang tot Manpower Academy
  • Gratis lunchpakket (daarnaast moet je zelf ook extra eten en drinken meenemen) Je staat op de tribune, dus je krijgt ook het een en ander mee van de race!


Gevraagd

  • Beschikbaar tijdens het weekend
  • Een lange broek (het is niet toegestaan een korte broek te dragen tijdens je werk)
Bij voorkeur woon je in de omgeving van Assen, Emmen of Groningen. Dit is niet verplicht, maar het scheelt je wel reistijd!

Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

Jij gaat aan de slag op het terrein van het TT Circuit in Assen. Manpower levert al jaren enthousiaste medewerkers. Elk jaar zijn er dan ook vele reacties!

Werktijden
De werktijden varieren tussen 4.30 uur en 19.00 uur. De exacte werktijden worden op een later moment met jou besproken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in