+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Supply chain manager Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MF

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van supply chain management bij een toonaangevende, wereldwijd opererende marktleider in de voedsel-, drank- en industriële markten. Als ervaren Supply Chain Manager ben je de spil in het optimaliseren van processen en het realiseren van strategische doelen. Geniet van een competitief salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, en de kans om bij te dragen aan complexe projecten binnen een ambitieuze en innovatieve organisatie. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Deins jij niet terug voor een flink stuk verantwoordelijkheid? Staat kwaliteit bij jou voorop, denk je zowel strategisch als operationeel en ben je sterk in een stuk relatieopbouw en -beheer? Dan hebben wij een droombaan voor je! Voor een van onze gerenommeerde opdrachtgevers zijn we namelijk op zoek naar een ervaren Supply Chain Manager.

Als Supply Chain Manager draag je veel verantwoording met je mee. Je bent de eindverantwoordelijke van de afdeling inkoop en staat veel in contact met lokale partijen. We zoeken daarom een bekwaam iemand die een flink stuk ervaring met zich meebrengt.
Je speelt een onmisbare rol in het optimaliseren van het supply chain-proces. Je schrijft plannen voor zowel het strategische als operationele inkoopproces. Je houdt toezicht op de gehele supply chain van het bedrijf, en aan de hand hiervan stel je doelen op met het inkoopteam. 
Belangrijk binnen deze functie is dat je er een strategische visie op na houdt wat betreft de supply chain. Jij weet wat nodig is voor het bedrijf om de volgende stap in de goede richting te zetten, en om het bedrijf naar een hoger level te tillen. Deze gedachte weet je om te zetten naar concrete plannen, zodat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Een peoples-manager met een hands-on mentaliteit!


Over het bedrijf

De opdrachtgever is marktleider wereldwijd, en biedt haar klanten duurzame mogelijkheden op de voedsel-, drank- en industriële markten. Met 4.900 medewerkers wereldwijd wordt constant geïnnoveerd om hoogwaardige oplossingen voor klanten te ontwerpen, leveren en onderhouden. Het is een snelgroeiende organisatie met veel ambitie.


Wat wij bieden

Als eerste is het goed om te weten dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever. Daarnaast biedt de opdrachtgever het volgende:

  • Een dynamische werkomgeving binnen een succesvol, internationaal opererend bedrijf
  • Een competitief salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 27 vakantiedagen + 13 ATV-dagen, mogelijkheid tot hybride werken en deelname aan het mobiliteitsplan)
  • Opleidingsmogelijkheden zodat je jezelf verder professioneel kunt ontwikkelen
  • Mogelijkheid om aan complexe projecten bij te dragen voor een zeer divers portfolio aan klanten
  • Een fijne werksfeer binnen een gemotiveerd team
Wat wij vragen

Voor deze vacature is het belangrijk dat je over voldoende werkervaring in een vergelijkbare functie beschikt. Daarnaast is het noodzakelijk dat je:

  • In het bezit bent van een relevant HBO- of WO-diploma
  • Beschikt over genoeg kennis van de Engelse taal 
  • Beschikt over uitstekende presentatieve- en communicatieve vaardigheden
  • Verantwoordelijkheidsgevoel hebt, autonoom kunt werken en gemotiveerd bent
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in