+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assendelft.
Laad meer vacatures

Uitvoerder infratechniek Assendelft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Maak het mee

Jouw werk voor een project begint al als de calculatie op papier staat. Je controleert of alle nodige werkzaamheden berekend zijn. En of er rekening gehouden is met de juiste materialen. Neem het type kabel waarop de verlichting wordt aangesloten, dat kan per gemeente verschillen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het plaatsen van 150 lichtmasten in een nieuwbouwwijk, het onderhoud aan het openbare lichtnet of het aansluiten van de verkeersregelinstallaties.

Als de offerte voor een project is goedgekeurd, maak je in samenspraak met de werkvoorbereider en de opdrachtgever de planning van de werkzaamheden. Je controleert ook of het materiaal op tijd besteld is, zodat je een project op de afgesproken datum kunt opleveren. Per opdracht rooster jij vervolgens de juiste mensen in. Voordat je daadwerkelijk met de uitvoering start, check je of alle nodige documentatie geregeld is. Denk aan persoonsgegevens en certificaten van medewerkers, rapportages over de bodemgesteldheid en een Klic-melding waarin staat waar en hoe diep je kunt laten graven.

Elk nieuw project start je zelf op de locatie op. Je bespreekt met de monteurs en ingehuurde vaklui – voor graafwerk en kabels trekken huur je onze vaste partners in – alle werkzaamheden. Dat doe je aan de hand van toolboxen. Daarin staan per onderdeel de werkplekinstructies en naslaginformatie die zorgen voor een veilige werkomgeving. Je mensen werken immers met producten die onder spanning staan. Regelmatig bezoek je lopende projecten. Daar controleer je of het werk op schema ligt en of de uitvoering aan de specificaties voldoet. En je peilt de sfeer onder de teamleden. Over de voortgang van alle lopende projecten maak je financiële rapportages die je maandelijks bespreekt met de projectleider.

Jouw team wordt overigens ook ingeschakeld als er storingen of beschadigingen zijn aan het openbare lichtnet in de regio. Die opdrachten doe je tussen alle voorbereidingen en lopende projecten door. De meldingen komen binnen bij de werkvoorbereider. Jij bepaalt welke prioriteit hebben.

Samen zijn we één

Samen met de werkvoorbereider vorm je een twee-eenheid in de voorbereiding van openbare verlichtingsprojecten. Acht laagspanningsmonteurs voeren het werk op de projectlocaties uit. Sommige van hen hebben ook specifieke kennis van verkeersregelinstallaties. Gemiddeld zit je twee dagen in de week op kantoor in Assendelft of op onze locatie in Pijnacker. Hier ervaar je een familiegevoel. Je richt je op de voorbereidingen van projecten en maakt rapportages. Heb je specialistische input nodig voor een vraagstuk? Dan is er altijd wel een collega in de buurt die je kan helpen.

Dit bieden wij jou
  • Een vast contract.
  • Een passend bruto maandsalaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
  • Een auto van de zaak
  • Thuiswerkvergoeding om jouw werkplek goed in te richten.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek
Dit ben jij

Jij organiseert elk project alsof het een feestje is. Met heldere communicatie zorg je ervoor dat de voorbereiding en uitvoering soepel verloopt. Aan de ene kant kijk je kritisch naar het geleverde werk en wijs je mensen op details. Aan de andere kant heb je als coach oog voor de mens achter het werk. Zo maak je samen met je team een geslaagd feestje. Verder heb je:

  • Minimaal een mbo 4-diploma in de richting elektrotechniek.
  • Bij voorkeur minimaal drie jaar ervaring als uitvoerder in elektrotechniek.
  • Een VCA-VOL-certificaat. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.
  • Analytisch inzicht en bij voorkeur ervaring met SAP.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in