+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kostenengineer civiele techniek Assendelft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als kostenengineer civiele techniek werk je aan het berekenen van kosten voor belangrijke wegenbouwprojecten. Je helpt bij het binnenhalen van nieuwe projecten door de juiste prijzen te vinden en de beste kostprijscalculaties te maken. Je werkt samen met een team van specialisten en technische collega’s. Deze baan biedt een vast contract, een fijne werksfeer en veel kansen om te leren en te groeien. Ook krijg je een werkplekvergoeding voor thuiswerken. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wat kost het om een belangrijke aansluitingsweg tussen twee snelwegen te maken of om een bestaand kruispunt te veranderen naar een rotonde? Of een bestaande weg te verbreden? Jij berekent het als kostenengineer civiele techniek. In deze afwisselende en uitdagende baan draag jij vanuit Assendelft of Pijnacker actief bij aan de verwerving van interessante toekomstige wegenbouw projecten in Noord-Holland of Zuid-Holland. Jouw doel? Samen met je collega’s dat grote project binnenhalen!

Maak het mee

Er ligt een nieuw project op je bureau: er wordt een nieuwe weg aangelegd. Wat zijn de kosten van de verhardingsconstructies, aanleg van fietspaden en eventuele technische maatregelen voor een wegomleiding? Jij duikt in de opdracht en formuleert de juiste vragen om de opdracht helder te krijgen. Want soms is de gegeven informatie heel summier. Door leveranciers en onderaannemers te selecteren met de juiste prijzen, krijg jij alle ins en outs op je netvlies en kom je tot de beste kostprijscalculatie.

Dit ga je doen:

Deels doe je berekeningen voor soloprojecten die enkel draaien om wegenbouw, maar vaak werk je bij integrale projecten samen met je collega’s van techniek. Jouw specialisatie is wegenbouw. Goede samenwerking is dan belangrijk. Is de totaalprijs eenmaal naar de klant? Dan breekt een spannende tijd aan: gaat de opdrachtgever akkoord, of niet? Ondertussen richt jij je op nieuwe projecten. De ene keer draai je er tien tegelijk, de andere keer vragen twee complexere opdrachten om al jouw aandacht.

Samen zijn we één

Je gaat aan de slag in Assendelft en kunt ook werken vanuit kantoor Pijnacker en huis. Binnen ons regiobedrijf zijn we altijd bezig met projecten, beheer en onderhoud van onze wegen, tunnels, fietspaden en bruggen. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat je veilig over kunt steken door het maken van een slimme verlicht fietspad of verzorgen laadpalen voor deelvervoer. De toekomst van de infrastructuur – daar houden wij ons mee bezig. Je komt met zes collega's en een teamleider te werken vanuit ons kantoor. Hier zitten niet alleen collega’s die net als jij gespecialiseerd zijn in wegenbouw maar ook je collega’s van techniek. Dit maakt de samenwerking voor een combibestek een stuk makkelijker. Onderling is de sfeer goed. We zijn serieus maar lachen ook veel met elkaar.

Dit bieden we jou
  • Een vast contract.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
Dit ben jij

Werken onder lichte druk gaat je goed af: die deadline haal je hoe dan ook. Je bent flexibel, want soms is het wat rustiger, en soms is het gas geven wanneer de inleverdatum in zicht komt. Samenwerking vind je belangrijk. Je bent secuur in je werk en gaat altijd voor het beste resultaat. Verder heb je:

  • Minimaal een mbo 4-diploma in technische of bedrijfskundige richting.
  • Minimaal enkele jaren ervaring als calculator of werkvoorbereider
  • VCA-VOL. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.
  • Een rijbewijs B.

Is deze functie voor jou nog een stap te ver, maar wil je je toch ontwikkelen als kostengineer? Neem dan gerust contact op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?.

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in