+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Baarn.

Chauffeur vuilniswagen Baarn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van afvalinzameling en word een belangrijk deel van ons team! Hier ben je meer dan alleen een werknemer. Je werkt van maandag tot vrijdag, met genoeg tijd voor jezelf. Als chauffeur vuilniswagen help je niet alleen met rijden, maar ook met het beladen. We zorgen dat je goed start met ons buddy-systeem. Je krijgt een mooi salaris en reiskostenvergoeding, en werkt in een fijne sfeer. Dit is je kans op een carrière in een belangrijke sector. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Stap in de wereld van afvalinzameling en maak deel uit van ons hechte team! Onze opdrachtgever, een warm bedrijf, zoekt met passie naar een toegewijde chauffeur vuilniswagen. Hier ben jij geen nummertje, maar een gewaardeerd lid van onze ploeg. Geniet van een plezierige werkplek met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als chauffeur vuilniswagen haal je samen met je bijrijder het huisvuil op, maandag tot en met vrijdag, van 07:30 tot 15:30. Geen zorgen, er is genoeg tijd voor gezin en hobby's! Niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Als chauffeur vuilniswagen ben je ook belader, waarbij je afwisselt met collega's. De inwerkperiode met ons buddy-systeem zorgt voor een vlotte kennismaking met onze opdrachtgever.

Ben jij dé chauffeur vuilniswagen die wij zoeken? Klaar voor een nieuwe vaste uitdaging? Toon je toewijding, bel 030-307 6000 of stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Maak van afvalinzameling jouw dynamische carrière!


Functie eisen
  • Rijbewijs C
  • Code 95 en bestuurderskaart
  • Klantvriendelijk en representatief  
Arbeidsvoorwaarden
  • conform het SGO-CAO
  • salaris tussen de €700 en €900 bruto per week. 
  • Goede werksfeer
  • Reiskosten
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in