+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Baarn.
Laad meer vacatures

Hoofd technische dienst Baarn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

van nes + plaisier

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.795 - € 5.300 p/m

Vacature in het kort

Als hoofd technisch dienst binnen een dynamische, groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie, speel je een cruciale rol in het onderhoud van een modern machinepark. Je werkt met de nieuwste technologieën, geniet van de vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien, en draagt bij aan de wereldwijde levering van hoogwaardige producten. Een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is, binnen een bedrijf met sterke groeiambities. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als hoofd technisch dienst kom je te werken binnen een veranderende en groeiende middelgrote organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Als hoofd technische dienst bij Inproba ben je van groot belang voor een goed onderhouden machinepark. Hiermee draag jij bij aan het tijdig leveren van hoogwaardige producten wereldwijd.


Wij bieden
  • Salaris tussen de €2.795,- en €5.300,- bruto per maand

  • Gelijk in dienst bij de opdrachtgever

  • Werken met nieuwe, moderne machines waar structureel in geïnvesteerd wordt

  • Een dynamische functie met vrijheid voor eigen initiatieven

  • Werken binnen een organisatie met groeiambities


Functieomschrijving

Als hoofd technische dienst ben jij dé aangewezen persoon die zorg draagt voor de volledige onderhoud van het machinepark en het gebouwbeheer. Je streeft naar verbetering van betrouwbaarheid en beschikbaarheid binnen het gestelde budget, om de continuïteit van het productieproces te waarborgen. Als hoofd technische dienst coördineer er organiseer je onderhoudsactiviteiten, stuur je jouw team aan. Ook draag jij zorg voor het opstellen en bewaken van onderhoudsbudgetten, technische projecten en onderhoudsplannen. Jij als hoofd technische dienst bent analytisch sterk, besluitvaardig, organisatorisch, betrokken met zowel je team als organisatie, risicobewust en beschikt over natuurlijk leiderschap. Als hoofd technische dienst heb je een uitdagende en veelomvattende functie, geen dag is hetzelfde! Jij zorgt ervoor dat het productieproces zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.


Je werkplek

Inproba is producent, importeur en exporteur van Oosterse producten, vloeibaar en in poedervorm. Dit produceren zij op verantwoorde wijze met oog op veiligheid, duurzaamheid en met aandacht voor mens en omgeving. Hier én in de landen waar de grondstoffen vandaan komen. Inproba maakt op dit moment een verandering door, met als doel de organisatie verder te laten groeien de komende jaren. Door de sterke export markt met vooral internationaal gewilde producten zal hier de komende jaren verder op geïnvesteerd worden. Er is aandacht voor verbetering van human capital. De afgelopen jaren is er sterk geïnvesteerd in het machinepark, zoals nieuwe productie- en verpakkingsmachines. Van nes + plaisier heeft de werving van hoofd technische dienst exclusief in behandeling bij de betreffende organisatie.


Functie-eisen
  • Afgeronde HBO opleiding in een technische richting

  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie

  • Ervaring met Lean trajecten

  • Ervaring met pneumatiek, PLC-besturingen en hydrauliek

  • Communicatief vaardig, jij bent een echte teamspeler

  • Kennis van HACCP


van nes + plaisier
Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?
Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Charlotte Fletcher via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 0318 - 83 01 30. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures? Bezoek onze website .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in