+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Baarn.
Laad meer vacatures

Slaapwacht GGZ Baarn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kwintes

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 7 - 14 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.451 - € 3.218 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een bijzondere baan als slaapwacht in een woonvorm voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, zoeken we iemand die graag in de nacht werkt. Je zorgt voor een veilige sfeer, helpt bij eventuele problemen en slaapt meestal zelf ook. Je werkt in een team waar iedereen belangrijk is. Het is een tijdelijke baan in een andere stad, maar daarna werk je weer op een mooie locatie in Baarn. We bieden je een goed salaris, een fijne werkomgeving en veel kansen om te leren en te groeien. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Voor de beschermde woonvorm in Baarn (tijdelijk Hilversum) zoekt Kwintes een slaapwacht voor 7 tot 14 uur (1 of 2 nachten in overleg) per week.

Als slaapwacht overnacht je op de locatie en word je gewekt als dat echt nodig is. Om 21.30 uur start de dienst en ontvang je een overdracht van je collega’s. Je bent aanspreekpunt voor cliënten, bewaakt het dag- en nachtritme en een veilig leefklimaat. Over het algemeen zul je kunnen slapen. Bij eventuele calamiteiten verwachten we van jou dat je actie onderneemt en praktische oplossingen kunt vinden voor problemen. Het is daarom belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en als dat nodig is adequaat kan handelen. Uiteraard kun je altijd even telefonisch overleggen met een collega in de bereikbaarheidsdienst. In de meeste gevallen zal je ongestoord kunnen slapen in een afzonderlijke kamer op de locatie. Om 7.00 uur sta je op en verzorg je eventueel het verstrekken van de medicatie en soms wek je bewoners. Voordat je naar huis gaat om 8.30 uur drink je nog een kop koffie of thee met collega’s en verzorg je de overdracht.


Jouw werkplek

Vanuit de locatie in Baarn voor (jong)volwassenen en ouderen psychiatrie, wordt begeleiding en ambulante begeleiding geboden aan gemiddeld 28 cliënten tussen 24 en 75 jaar. Het woonbegeleidersteam bestaat uit 11 begeleiders. Je werkt afwisselend samen met woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders en de slaapwacht. Wij zijn een kleinschalige woonvorm en de grote variatie in de doelgroep maakt het werken erg afwisselend en uitdagend. Je komt te werken in een leuke straat in Baarn, op 15 min loopafstand van het station. Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren voor de deur. Sinds september 2023 zijn we tijdelijk verhuisd naar een locatie in Hilversum vanwege een verbouwing aan ons pand in Baarn. Naar verwachting duurt deze verbouwing 1,5 jaar. Daarna keren we terug naar Baarn.

Over Kwintes 
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Kwintes is financieel gezond. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, 120 stagiaires en 350 vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!


Wat we van jou verwachten
  •  Een afgeronde relevante MBO niveau 3 opleiding of je volgt een studie HBO-V, Psychologie, SPH of MWD en zit minimaal in het derde jaar.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in de ggz en/of zorg.
  • Je staat sterk in je schoenen en hebt natuurlijk overwicht.
  • In onverwachte situaties ben je in staat om op een juiste wijze te handelen.
  • Je beschikt over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je kunt goed zelfstandig werken. 
Ons aanbod
  • Een goed salaris tussen € 2.451,- en € 3.218,- op basis van 36 uur (CAO GGZ, FWG 35).
  • Van de uren tussen 00.00-6.00 uur krijg je 3 uren betaald, tijdens deze uren kun je slapen als er geen beroep op je wordt gedaan.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een ruim aanbod opleiding, training en coaching; zowel intern als extern.
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.
  • Een telefoon en laptop in bruikleen. 

Informatie en solliciteren 
Neem voor meer informatie contact op met Wendy van der Vlis via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken (met de recruiter, het team en cliënten).

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken (met de recruiter, het team en cliënten). Het nagaan van een referentie is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in