+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Servicemedewerker Shell Tankstation Babberich

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

50pluswerkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Je komt te werken in een drukbezocht Shell station met een nieuw en uniek café. Je maakt gasten blij met koffie, broodjes en snacks. Samen met je team zorg je voor een gezellige sfeer. Het werk is afwisselend en je helpt mensen die onderweg zijn. Het kan soms ook s'avonds of in het weekend. Een leuke kans om deel uit te maken van een team en gasten te verwelkomen. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag je eigen tijd indelen en parttime werken? Werken in een gezellig team en een gezellige winkel? Geniet jij ervan om gasten blij te maken met een lekkere kop koffie, een broodje of een warme snack op één van de mooiste Shell stations? Dan zou deze baan wellicht bij je kunnen passen.

Ja je hebt het goed gelezen , je kunt je eigen tijden indelen en dit kan vanaf 20 uur per week. Je komt te werken bij het drukbezochte tankstation Berg Zuid in Babberich. Er wordt gewerkt van 06.00 - 20.00 uur en de tijden zijn flexibel.Even opladen of bijtanken, dat is wat honderen gasten ieder uur doen bij Shell. Het Shell Café is een nieuwe foodservice on the go concept en het beste wat de markt te bieden heeft. Daar hoort natuurlijk een vriendelijk gezicht , en jij goedemorgen, goedemiddag of goedeavond zegt, en de gast voelt zich welkom.Je werkzaamheden zijn heel divers;Vanuit de bakkerij bereidt en verkoop je de verschillende koffie soorten☕ en broodjes 🍔die eenvoudig tot zeer luxe kunnen zijn. Bijvoorbeeld warme snacks, waaronder pannini's, calzones en saucijzen maar ook een broodje gezond en salades. Dit doe je samen met 4 - 8  andere collega's wat voor afwisseling zorgt. Het is druk maar gezellig druk. Afhankelijk van het seizoen heb je met vakantieverkeer te maken en mensen die op weg zijn naar het werk.Het Shell Café heeft ruime openingstijden, en jij staat klaar als de rest van Nederland gaat rijden🚗. Dat betekent dat jij als Shell Café medewerker ook wel een keer s'avonds of in het weekend kan werken. 

Ben je al enthousiast geworden en zou je willen werken naast je gezin of ben je beschikbaar voor een aantal dagen per week laat het ons weten! 



Gevraagd

✅Je bent service en dienstverlenend ingesteld
✅Je vind het leuk om food te bereiden
✅Je bent bijvoorkeur woonachtig in de buurt van Babberich of direct omgeving
✅Je bent vanaf 16 uur in de week beschikbaar
✅Je spreekt de Nederlande taal 



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

✅Je start op uitzendbasis en je kunt doorgroeien naar een vast contract.
✅Er is volop ruimte voor opleiding en training
✅Je leert in de praktijk, online en klassikaal.
✅Het programma wat onze opdrachtgever biedt is gastvrijheid, commerciële vaardigheden en persoonlijk leiderschap.
✅Een baan met veel afwisseling en werken met een gezellig en professioneel team.
✅Ruimte voor toekomstplannen en persoonlijke ambitie



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever heeft diverse stations aan de snelweg waarvan o.a. Shell station Bergh Zuid bij Babberich aan de rijksweg A12-A50 ( snelweg van Arnhem richting Duitsland/Oberhausen, net voor de grens). In het Shell Café werken gemiddeld 15 collega's. Tijdens een dienst sta je meestal met 2-3 collega's. Met openbaar vervoer zijn zij helaas niet bereikbaar , dus een eigen auto of ander eigen vervoer is noodzakelijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in