+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Balk.

Mechanical engineer Balk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Maak een tastbare impact op de wereld van water bij Mous Waterbeheer in de uitdagende rol van mechanical engineer. Heb jij een passie voor het vertalen van ontwerpen naar gedetailleerde technische tekeningen en het voorbereiden van projectwerkzaamheden? Wil jij werken bij een bedrijf die voorop loopt als het gaat om technische innovaties en onderwerpen als een circulaire economie hoog op de agenda heeft staan? Lees dan snel verder:

Mous Waterbeheer groeit en is op zoek naar een (junior) mechanical engineer. Als jij je aansluit bij ons team, krijg je meteen een contract voor onbepaalde tijd en een aantrekkelijk bruto maandsalaris (tussen €2800,- en €4000,-) Maar boven alles een leuke baan in een dynamische omgeving bij een werkgever die aandacht heeft voor haar medewerkers en investeert in jouw ontwikkeling.

Dit ga je doen

Als Mechanical Engineer bij Mous Waterbeheer speel je een belangrijke rol in het ontwerpen en controleren van gedetailleerde mechanische tekeningen. Naast het ontwerp beoordeel je kritisch de maakbaarheid ervan. Je analyseert de haalbaarheid en past indien nodig aan, waardoor de mechanische ontwerpen niet alleen innovatief en functioneel zijn, maar ook praktisch uitvoerbaar. Samen met je team zorg je ervoor dat elk ontwerp voldoet aan de hoogste normen van nauwkeurigheid en efficiëntie, waardoor een solide basis wordt gelegd voor succesvolle projecten.

Projectondersteuning

Een bijdrage leveren aan het succes van onze projecten door je expertise en betrokkenheid bij zowel mechanische als civieltechnische vraagstukken

Materiaalbeheer

Verantwoordelijk zijn voor het tijdig en efficiënt bestellen van materialen die nodig zijn voor de uitvoering van projecten

Tekenwerk en Werkvoorbereiding

Besteden van 60% van je tijd aan het nauwkeurig tekenen van ontwerpen in AutoCad en 40% aan werkvoorbereiding

Communicatie

Onderhouden van contacten, zowel intern als extern, over de uitvoering en planning van projecten

Werken bij Mous Waterbeheer - Wij zorgen ervoor dat Nederland droge voeten houdt!

Mous Waterbeheer in Balk is een bedrijf dat zich kenmerkt door de mensen die er werken. Stuk voor stuk zijn dit gedreven, ambitieuze vakmensen die zich willen onderscheiden door de best mogelijke service en oplossingen te bieden aan klanten. Een team van 48 medewerkers die vanuit hun eigen expertise met elkaar samenwerken, waardoor wij continu in staat zijn om de hoogste kwaliteit te bieden aan innovatieve projecten door heel Nederland en om het werk snel op te leveren. Daar zijn wij trots op!

Wij denken, ontwikkelen en leveren op maat gemaakte oplossingen voor gemalen, bruggen en sluizen om te zorgen dat Nederland droge voeten houdt. Wij zetten ons actief in voor een duurzame toekomst en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in het ontwikkelen en coachen van het personeel om zo de kennis en expertise binnen onze organisatie hoog te houden en mensen in hun kracht te zetten. Dat vinden wij belangrijk!

Onze medewerkers zijn trots

“Wij kiezen er bewust voor om klein te blijven, zodat wij groots kunnen zijn in het bieden van innovatieve, technische oplossingen aan onze klanten. Wij gaan voor kwaliteit en service nu en in de toekomst.”, aldus Hidde Kriele, Directeur Mous Waterbeheer.

“Wat ik enorm waardeer is de vrijheid, de ruimte voor ondernemerschap en het snelle schakelen. Het familiegevoel bij Mous overheerst. We doen het samen, met betrokken mensen in ons team.”, vertelt Jacob Groeneveld, Hoofd engineering Mous Waterbeheer.



Gevraagd

Als ambitieuze mechanical engineer bij Mous Waterbeheer in Balk ben jij vanaf het begin betrokken bij de voorbereidende fase tijdens innovatieve nieuwbouw en renovatie projecten. Jij vertaalt ontwerpen naar technisch tekeningen en zorgt ervoor dat de werkvoorbereiding in orde is zodat de projecten probleemloos van start kunnen gaan. Verder verwachten wij het volgende van jou:

  • Ervaring in het ondersteunen van projecten met zowel mechanische als civieltechnische aspecten
  • Kennis van AutoCAD en ervaring met gedetailleerd tekenwerk
  • Kritisch denkvermogen om de maakbaarheid van ontwerpen te beoordelen
  • Organisatorisch talent voor effectieve werkvoorbereiding en materiaalbeheer
  • Communicatieve vaardigheden om intern en extern soepel te schakelen over uitvoering en planning met collega’s, klanten en leveranciers


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als mechanical engineer bij Mous Waterbeheer in Balk heb je gegarandeerd een leuke baan, vol met uitdagingen. Waarbij je samen met een team van experts bijdraagt aan de kwaliteit van onze klantenservice. Daar staat uiteraard een mooi arbeidsvoorwaardenpakket tegenover:

  • Bruto maandsalaris tussen de €3.500,00 en €4.500,00
  • 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf vorm te geven aan je rol als mechanical engineer
  • Een werkomgeving die techniek ademt! Jij krijgt volop de kans om je verder te ontwikkelen waardoor jij verder kunt groeien binnen onze organisatie
  • Superfijn team dat gezamenlijk de schouders zet onder mooie projecten en samen successen viert
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in