+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Psychiatrisch verpleegkundige Transfore FPK Balkbrug

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Psychiatrisch verpleegkundige Transfore FPK

Verzorg jij als psychiatrisch verpleegkundige onze klinische patiënten?
(32 tot 36 uur per week – fpk Balkbrug)
Ben jij een psychiatrisch verpleegkundige met speciale interesse in de forensische psychiatrie? Die oog heeft voor de integratie van psychiatrie en somatiek? Kom dan werken als psychiatrisch verpleegkundige (32 tot 36 upw) bij de meest beveiligde afdeling van Transfore, onze Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK) in Balkbrug.

Wat ga je doen als psychiatrisch verpleegkundige?
Als psychiatrisch verpleegkundige op onze klinische afdeling in Balkbrug bied je behandeling en begeleiding aan patiënten met (forensisch) psychiatrische problematiek. Onze patiënten hebben diverse juridische titels. We hebben twee leefafdelingen met beiden een eigen differentiaties in de doelgroep. Je werkt in het multidisciplinaire behandelteam nauw samen met forensisch verpleegkundigen, forensische agogen, psychologen, psychiater, behandelcoördinatoren, maatschappelijk werkers en activiteitenbegeleiders.

Als psychiatrisch verpleegkundige verzorg je:

  • De zorg rondom de patiënt vanuit het zorgplan.
  • De begeleiding en coaching van patiënten bij de uitvoering van hun dagelijkse routine.
  • Verpleegtechnische handelingen en het uitzetten /coördineren van medicatie
  • Interventies of assistentie in crisissituaties.
  • Een bijdrage aan delictpreventie op basis van het risicomanagement.
  • Onderhoud van contacten met het systeem van de patiënt.
  • De zorg voor een juiste, tijdige en volledige registratie en verslaglegging van patiënt/behandelgegevens conform de daartoe geldende eisen.

Collega Leon: “de doelgroep is heel fascinerend, maar zeker minder eng dan hoe de verhalen daar over gaan. De werkprocessen zijn zo ingericht dat je vaker niet dan wel op een alarmknop hoeft te drukken.”

Wie ben jij?
We zoeken niet zomaar iemand. We zoeken een professional die niet snel van stuk te brengen is en stressbestendig adequaat op voorkomende crisissituaties kan anticiperen. Een nieuwe collega die patiënten kan coachen in het aanleren van vaardigheden, zowel op groeps- als individueel niveau. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde MBO-V opleiding (met geldige BIG registratie)
  • Ervaring binnen de reguliere GGZ (forensische expertise is een pré).
  • Vaardigheden op het gebied van agressiehantering (ASV) zijn een pré.
  • Bereidheid tot het werken in onregelmatige diensten (vroeg, laat en nacht).
  • Ook als je nu in het 3e of 4e leerjaar zit van de HBO-V opleiding kun je reageren. We kunnen je dan een maatwerktraject bieden.

Wat mag je van ons verwachten?
Voldoe jij aan de competenties en wil jij werken bij een organisatie waarin continu ontwikkelen geen lege huls is? Dan bieden we je afwisselende baan als psychiatrisch verpleegkundige voor minimaal 32 uur per week, waarbij je wordt ingeschaald in FWG 45, conform de CAO-GGZ. Daarnaast heb je recht op onregelmatigheidstoeslag. Wij bieden een dienstverband voor de duur van één jaar met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd. Transfore kent korte lijnen en vindt het belangrijk dat medewerkers meedenken over organisatieontwikkeling en speerpunten als innovatie en duurzaamheid. Samenwerken is bij ons aan de orde van de dag: met patiënten en collega’s binnen en buiten de organisatie.

Dit is Transfore
Transfore is dé instelling voor forensische GGZ in Oost-Nederland en is onderdeel van de Dimence Groep. Met 200 collega’s werken we aan de psychische- en psychiatrische problematiek van patiënten die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Dit door behandeling, begeleiding, ondersteuning en dagbesteding. Daarbij staat de veiligheid van de samenleving altijd voorop. We werken hiervoor nauw samen met de patiënt, maar ook met familie, specialisten, zorgaanbieders, justitie en de omgeving. Want hoe beter we samen werken, hoe beter we samen leven.

Wil je meer weten over werken bij onze FPK ?
Teamleider FPK, Demelsa van Sloten vertelt je graag over deze boeiende functie als psychiatrisch verpleegkundige via 06-23719852 .

We maken graag kennis met jou.

Enthousiast? Reageer dan gelijk via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in